Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από το Δήμο Κορδελιου-Ευόσμου και τους Γιατρούς του Κόσμου


Τη δυνατότητα να υποβληθούν σε δωρεάν ιατρικές εξετάσεις δίνει σε ενήλικες και παιδιά - με προτεραιότητα τους ανασφάλιστους δημότες - η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, στο πλαίσιο των δράσεων και των προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής υγείας αλλά και ευαισθητοποίησης των δημοτών.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου την Τετάρτη 2 Μαΐου στο χώρο του Α΄ ΚΑΠΗ Ευόσμου (Οδός Μακεδονομάχων και Πλάτωνος) από τις 15.30 έως τις 20.00, και περιλαμβάνουν δωρεάν ιατρικό έλεγχο από Παιδίατρο, Οδοντίατρο, Καρδιολόγο και Γενικό Ιατρό.

Πληροφορίες – ραντεβού στο τηλέφωνο: 2310 757377 (από τις 8.00 – 14.00).

«Συνεχίζουμε δυναμικά τις παρεμβάσεις μας για την οικοδόμηση της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης ώστε να διατηρήσουμε υγιείς τους δημότες μας. Στρέφουμε το βλέμμα προς τον πολίτη και ιδιαίτερα το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη και είμαστε αποφασισμένοι να διευρύνουμε τις προσπάθειές μας προκειμένου όλοι οι συμπολίτες μας να έχουν δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας κ. Αβρόρα Σαββίδου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...