Σάββατο, 21 Απριλίου 2012

Ευρωπαϊκή μέρα εργασίας από τον ΟΑΕΔ και το EURESΟ ΟΑΕΔ και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο EURES διοργανώνουν την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ HΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Η ανοιχτή για το κοινό  εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ, Λεωφόρος Αμαλίας 8-10 στο Σύνταγμα, αίθουσα ισογείου, την Δευτέρα 23 AΠΡΙΛΙΟΥ 2012 από τις 10:00 μέχρι τις 17:00.

Σύμβουλοι του Δικτύου κινητικότητας στην Απασχόληση EURES από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Σουηδία, Αυστρία, Τσεχία, Ιταλία, Γερμανία, Κύπρος και Αγγλία) θα ενημερώσουν το ενδιαφερόμενο κοινό, για θέσεις εργασίας που αναζητά η αγορά εργασίας της χώρας τους καθώς και για τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας των κρατών-μελών και θα κατευθύνουν τους υποψηφίους πώς να έλθουν σε επαφή με τους ενδεχόμενους εργοδότες.

Θα γίνουν παρουσιάσεις για συνθήκες διαβίωσης και απασχόλησης στις αναφερόμενες χώρες από τους ίδιους τους συμβούλους. Επιπλέον, το κοινό θα έχει την δυνατότητα  να επικοινωνήσει και να ενημερωθεί από εκπροσώπους άλλων Ευρωπαϊκών Δικτύων EUROGUIDANCE και EUROPASS.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.oaed.gr  στο χώρο «Θέσεις Εργασίας στην Ευρώπη», στο eures.europa.eu και στο Facebook στην σελίδα «EURES GREECE» και στο mail gr01ea23@oaed.gr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...