Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

Συγκέντρωση τροφίμων στην Έδεσσα διοργανώνει web radioΜε Αγάπη και Ελπίδα ,όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ.. αυτό ειναι το σύνθημα της ομάδας του Sunshine Web Radio και συγχρόνως όλων μας.


Το Sunshine Web Radio είναι ενα ραδιόφωνο το οποίο εκπέμπει μέσω internet και δραστηριοποιείται εδώ και 1,5 χρόνο περίπου στην πόλη μας! Θέλοντας να συμβάλλει λοιπόν, στην οικονομική κρίση που υπάρχει στην χώρα μας αποφάσισε να οργανώσει ενα φιλανθρωπικό γεγονός, έχοντας ως κυρίαρχο στόχο τη συγκέντρωση

Τροφίμων (μακαρόνια,ρύζι φακές κλπ),ρούχων και παιχνιδιών ώστε όλα αυτά να καταλήξουν στη Μητρόπολη με αποτέλεσμα να ενισχύσουν το συσίτιο και τις οικογένειες που χρήζουν βοήθειας.

Το γεγονός αυτό θα λάβει μέρος στην πόλη μας 4-8 Απριλίου 2012.
Το σημείο συγκέντρωσης των παραπάνω ειδών θα είναι το πάνω μέρος των μικρών καταρρακτών (γνωστό ως φάλαινες) το οποίο και θα λειτουργεί καθημερινά απο τις 11:00 το πρωί μέχρι της 21:00 το βράδυ.
Στις 7/4 και 8/4 θα υπάρχουν στο ραδιόφωνο εκπομπές για την υποστήριξη αυτής της προσπάθειας.
Την κυριακή 8/4 θα γίνει συναυλία υποστήριξης με έντεχνα και ρόκ μουσική, με σκοπό την αναπτέρωση του ηθικού όλων μας αυτές τις δύσκολες μέρες της κρίσης. Η κρίση πέραν του οτι είναι οικονομική, είναι ηθική, πολιτική ψυχολογική αλλά και πολιτιστική.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον σεβασμιότατο κ.Ιωήλ για την πολύτιμη βοηθειά του καθώς και τον δήμαρχο Εδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου για την στήριξη και την παραχώρηση του χώρου!

Η βοήθεια σας ελπίδα όλων μας..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...