Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Σεμινάρια για ευκαιρίες απασχόλησης στην Αυστραλία


Δωρεάν σεμινάριο για σπουδές και ευκαιρίες απασχόλησης στην Αυστραλία για διευθυντές επιχειρήσεων, νοσηλευτές, μηχανικούς αυτοκινήτων, ξυλουργούς και οικοδόμους θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο κτήμα Θυμέλη, στις 10 το πρωί της Κυριακής 27 Ιουλίου. Εκπρόσωποι από το Αυστραλιανό Ινστιτούτο Βιομηχανικών Σπουδών θα παρουσιάσουν τις επιλογές σπουδών στην Αυστραλία, μαζί με εκπροσώπους μετανάστευσης – ειδικευμένος Δικηγόρος σε τέτοια θέματα από την εταιρία John Christopher Joyce & Associates.

Οι παρουσιαστές του σεμιναρίου θα μπορούν να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τις οποιεσδήποτε ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την εκπλήρωση των διαδικασιών για σπουδές στην Αυστραλία. Οι πληροφορίες αυτές θα είναι λεπτομερείς και οι σύνεδροι θα μπορούν να κάνουν σχετικές ερωτήσεις πάνω στα θέματα που θα παρουσιαστούν.

Επίσης θα γίνει αναφορά στην αναγνώριση και ισοτιμία σπουδών ή αναγνώριση προηγούμενης μάθησης ή και εμπειριών. Η αναγνώριση θα δώσει την ευκαιρία στους ενδιαφερομένους να έχουν ένα επίσημο έγγραφο που, ίσως, τους δώσει την δυνατότητα για νόμιμη εργασία στην Αυστραλία. Στα σεμινάρια θα παρουσιαστούν επαγγελματικές προοπτικές για τους ενδιαφερόμενους σε διάφορους κλάδους, ή ακόμα και το ενδεχόμενο να συνεχίσουν την ακαδημαϊκή τους καριέρα σε Πανεπιστημιακό επίπεδο στον τομέα της επιλογής τους.

Για πληροφορίες στο τηλ. 28310 30888.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...