Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

''Βγαίνουμε Αθήνα''Σε μια ακόμα πρωτοβουλία προχώρησε η δημοτική αρχή της Αθήνας, προκειμένου να τονωθεί με κάθε τρόπο το ιστορικό Κέντρο της Αθήνας και παράλληλα, να ενισχυθούν οικονομικά με την μεγαλύτερη προσέλευση πολιτών, τα καταστήματα της πρωτεύουσας.

Μετά την εφαρμογή του προγράμματος σύμφωνα με το οποίο τα καταστήματα του Κέντρου μέχρι τα τέλη Μαϊου θα προσφέρουν ρούχα και υποδήματα κυρίως ανοιξιάτικα σε τιμές ευκαιρίας, η νέα πρωτοβουλία αφορά μια ακόμα δελεαστική προσφορά η οποία, θα διαρκέσει έως τις 5 Ιουνίου. Στην διάρκεια της προσφοράς, όσοι επισκεφθούν την Αθήνα θα μπορούν να γεύονται καφέ, χυμούς και μενού από τα εστιατόρια, σε εντυπωσιακά χαμηλές τιμές.

Για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά, ο Δήμος Αθηναίων, με σύμμαχο τους ανθρώπους της πόλης, εγκαινίασε μία νέα πρωτοβουλία, μία νέα δράση με τίτλο «Βγαίνουμε Αθήνα».

Στόχος είναι να κρατήσει ζωντανό το ζωτικό ιστό της πρωτεύουσας, το ιστορικό και εμπορικό της κέντρο. «Παρέα Κάθε Τρίτη στο Κέντρο της Αθήνας» είναι το χαρακτηριστικό αυτής της πρωτοβουλίας του προγράμματος, που θα ισχύσει πιλοτικά για τέσσερις εβδομάδες, έως την Τρίτη 5 Ιουνίου, εστιατόρια του κέντρου θα προσφέρουν προτεινόμενα μενού στην τιμή των 10 ευρώ.

Τα συμβεβλημένα στο πρόγραμμα καφέ θα προσφέρουν καφέ με 2 ευρώ και τα μπαρ ποτά με 5 ευρώ. Μέσα από αυτήν την ειδικά σχεδιασμένη πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων επιδιώκεται η τόνωση του κλάδου εστίασης, που είναι ένας από τους πιο δραστήριους στο κέντρο της πόλης και βασικός μοχλός οικονομικής δραστηριότητας. Κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γευστικά μενού και πρωτότυπες συνταγές, ενώ η δράση πλαισιώνεται από συναυλίες οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικά σημεία της Αθήνας κάθε Τρίτη στις 6 το απόγευμα.

Το πρόγραμμα, σε πρώτη φάση, θα διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες, ενώ ο δήμος Αθηναίων θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια ώστε να επαναληφθεί η συγκεκριμένη δράση, επιδιώκοντας όλοι οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της πόλης να είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι για καφέ, φαγητό και ποτό, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία των επιχειρήσεων εστίασης της Αθήνας.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...