Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Ανταλλακτικό παζάρι παιδικών και βρεφικών ειδών στο Άλσος Περιστερίου
Την Κυριακή 10 Ιουνίου από τις 10:00 στο Άλσος Περιστερίου θα πραγματοποιηθεί μια καλοκαιρινή γιορτή χαράς, παιχνιδιού και ανταλλαγής παιδικών και βρεφικών ειδών!

Το Babyfeat σε συνεργασία με τον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού, Πρόνοιας (Ο.Π.Α.Α.Π) Περιστερίου θα προσφέρουν ολοήμερη διασκέδαση με παιχνίδια, εργαστήρια και θεάματα μέσα από τα οποία τα παιδιά θα μάθουν καινούργια πράγματα, δεξιότητες και θα ευαισθητοποιηθούν. Οι δραστηριότητες είναι όλες δωρεάν, απευθύνονται σε παιδιά 2-6 ετών και στις συμμετοχές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Να τονίσεί ότι την ευθύνη των παιδιών μέσα στο Άλσος θα την έχουν οι συνοδοί τους.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων γιορτής - δράσης:

10:00 - 18:00 
Χαριστικό -ανταλλακτικό παζάρι παιδικών και βρεφικών ειδών. Μπορείτε να φέρετε ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια και αξεσουάρ ( σε καλή κατάσταση ) που δεν χρησιμοποιείτε πια και θα ανανεωθείτε με καινούργια.

10:00 - 18:00 
Ελεύθερο παιχνίδι στα φουσκωτά από τις "Ανακατοσούρες".

10:30 - 12:30 
Βόλτα και συμβουλές οδικής ασφάλειας. Στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Περιστερίου οι γονείς και τα παιδιά θα ξεναγηθούν και θα μάθουν όσα χρειάζονται για την οδική ασφάλεια από τον υπεύθυνο του Πάρκου. Τα παιδιά μπορούν να φέρουν τα ποδήλατα τους για βόλτα -μόνο- εντώς του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.

11:00 - 18:00 
Δημιουργική απασχόληση, ελεύθερη ζωγραφική, κολλάζ και πολλές τεχνοτροπίες με πολλά χρώματα παρέα με τις δημιουργικές δασκάλες του ΟΠΑΑΠ Περιστερίου

11:00 -18:00
Φυτεύω ένα λουλούδι στο Άλσος. Με μεγάλη χαρά κάθε παιδί θα έχει την ευκαιρία να φυτέψει ένα λουλούδι και να το ποτίσει και όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε ένα πολύχρωμο παρτέρι που θα παραμείνει στο Άλσος για να το φροντίζουμε και να το αγαπάμε!

11:00 -13:00
Δραματοποίηση παραμυθιού στη σκιά ενός δέντρου με τις δασκάλες/παραμυθατζούδες των παιδικών σταθμών του Περιστερίου που θα δώσουν ζωντάνια στα παραμύθια και γέλια στα παιδιά

11:00 -13:00
Κινητικά παιχνίδια από τον Αθλητικό Σύλλογο Περιστερίου Βόλεϊ!

11:00 -13:00
Μαθαίνω για τον ήλιο-τον αέρα-το νερό 3 διαφορετικά εργαστήρια για να γνωρίσουν τα παιδιά για τα 3 σημαντικά στοιχεία της φύσης μέσα από πρακτική επαφή, τα τραγούδια και άλλες εκπλήξεις!

16.00 -18.00 
Δραματοποίηση παραμυθιού στη σκιά ενός δέντρου με τις δασκάλες/παραμυθατζούδες των παιδικών σταθμών του Περιστερίου που θα δώσουν ζωντάνια στα παραμύθια και γέλια στα παιδιά.

16:00 -18:00 
Κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά θα φτιάξουν όλα τα παιδιά για να μάθουμε ότι τίποτα δεν χρειάζεται να πηγαίνει χαμένο και ακόμα και ένα "σκουπίδι" μπορεί να μετατραπεί σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι.

17:00 - 18:30
Μαγικά κόλπα και όχι μόνο με τον μάγο Funtastico. Πω! πω! Funtastico!

17:45 - 18:15 
Θεατρικό παιχνίδι με εμψυχωτές της ομάδας "Αστροναύτες". Για που θα ταξιδέψουμε άραγε?

18:30 - 19:30
Παιδικό θέατρο "Το μαύρο Ψαράκι". Το Μαύρο Ψαράκι είναι η ιστορία ενός «ήρωα», η αλληγορική περιπέτεια ενός μικρού αγοριού, που εγκαταλείπει την ασφάλεια του σπιτιού για να γνωρίσει τον κόσμο... Δραματουργία, παιδαγωγική επιμέλεια και σκηνοθεσία από την ομάδα ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ.

19:30 
Κλήρωση λαχειοφόρου με πολλά πολλά δώρα για τη στήριξη του Ειδικού Σχολείου Περιστερίου.

Διεύθυνση
Αγίου Βασιλείου 61, απέναντι από το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...