Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Συλλογή φαρμάκων για το Κοινωνικό Ιατρείο Λαμίας

Η Λαμία συγκέντρωσε φάρμακα

Στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου χθες Σάββατο 23 Ιουνίου το πρωί πραγματοποιήθηκε στο κιόσκι στην πλατεία Ελευθερίας συλλογή φαρμάκων από οι πολίτες που ήθελαν να προσφέρουν φάρμακα που δεν χρησιμοποιούν και έχουν περιθώριο λήξης τουλάχιστον μετά από 6μήνες.

Στη χθεσινή έναρξη αυτής της προσπάθειας συγκέντρωσης φαρμάκων ήταν παρόντες ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κκ Νικόλαου ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως πατήρ Νεόφυτος Ραφαηλίδης, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ.Γεώργιος Κοτρωνιάς, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας κ.Λεωνίδας Αναγνωστόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Λαμιέων κ. Παν.Φώσκολος, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Δημοτικός Σύμβουλος Επικεφαλής της ΄΄Παρέμβασης Πολιτών για την Λαμία΄΄ κ.Βασ.Κυριακάκης, ο Δημ.Σύμβουλος επικεφαλής της ΄΄Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας΄΄ κ. Παν.Στασινός οι Αντιδήμαρχοι κ. Κων. Μουστάκας και κ. Δημ. Καλαμπαλίκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Δημ. Τελώνης και η κ. Αναστ. Φαρδή και μέλη του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας.

Το Κοινωνικό Ιατρείο:

· Θα λειτουργεί σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο κτίριο του Γ΄ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων (οδός Τυμφρηστού 58) τηλ:22310-22808

· Απευθύνεται σε ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ συμπολίτες μας (δεν έχουν δηλαδή Ασφαλιστικό Φορέα και καμιά Ιατροφαρμακευτική κάλυψη).

· Θα λειτουργεί από ώρα 14:30 έως 17:00 καθημερινά από εθελοντές Γιατρούς μετά από τηλεφωνικό ραντεβού που μπορεί να κλείνει στο τηλ:22310-22808 κάθε ενδιαφερόμενος.

· Πολίτες που θέλουν να προσφέρουν φάρμακα που δεν χρησιμοποιούν και έχουν περιθώριο λήξης τουλάχιστον μετά από 6μήνες μπορούν να απευθύνονται στους Εφημέριους των Ιερών Ναών των Ενοριών τους ή στις Διευθύντριες των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων της περιοχής τους και να τους τα παραδίδουν.

· Τα εγκαίνια του Κοινωνικού Ιατρείου θα πραγματοποιήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κκ Νικόλαος την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 ώρα 20:00.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...