Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Ελευσίνα: Διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες


Μετά τη διανομή τεσσάρων τόνων αλευριού, δύο τόνων εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, ενός τόνου ζυμαρικών, οσπρίων καθώς και διαφόρων αρωματικών (ρίγανη και φασκόμηλο) που πραγματοποιήθηκε στο πάρκινγκ απέναντι από την Περιφέρεια Δυτικής Αττικής το Σάββατο 23 Ιουνίου, ο Δήμος Ελευσίνας συνεχίζει το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012 με φρέσκια πατάτα Αχαΐας, μέλι πεύκου και μέλι πορτοκαλιού, καθώς και παραδοσιακά ζυμαρικά για όσους επιθυμούν, χωρίς να έχει προηγηθεί αίτηση παραγγελίας τους.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο πάρκινγκ απέναντι από το κτήριο της Περιφέρειας (πρώην Νομαρχία Δυτικής Αττικής) επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου από τις 08.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι.

Οι δικαιούχοι θα εισέρχονται στον χώρο της διανομής με αυτοκίνητο ή πεζοί από τα αντίστοιχα διαφορετικά σημεία εισόδου και, αφού παραλάβουν τα προϊόντα τους, θα καταβάλουν το αντίστοιχο χρηματικό ποσό στους παραγωγούς.

Παρακαλούνται όλοι να διαθέτουν το ακριβές αντίτιμο που αντιστοιχεί στην παραγγελία τους, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις.

Οι υπεύθυνοι ζητούν και πάλι τη συνεργασία, την κατανόηση και την υπομονή των πολιτών, προκειμένου να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επιτυχία του μεγάλου αυτού εγχειρήματος που ανέλαβε ο δήμος.

Επίσης, ο Δήμος Ελευσίνας ενημερώνει τους δημότες που δεν πρόλαβαν να παραλάβουν τις παραγγελίες τους σε ελαιόλαδο και αλεύρι, (λόγω εξάντλησης ακόμα και των πλεοναζουσών ποσοτήτων εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης) να επικοινωνήσουν με τις γεωπόνους του δήμου: Δημοπούλου Μαρία και Παναγέα Σταυρούλα στο 2105537242 ή να στείλουν e-mail στο ggaelefsinas@gmail.com.

Τέλος, ο Δήμος Ελευσίνας υπόσχεται ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια διανομής προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, όσο θα έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίζει ποιοτικά προϊόντα σε ικανοποιητικές τιμές, με νέες αιτήσεις τον Σεπτέμβριο.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...