Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Εβδομάδα δωρεάν εξετάσεων συναισθηματικής και σωματικής κατάστασης


Μέσα στα πλαίσια της ενημερωτικής και επιστημονικής δράσης της Ελληνικής Διπολική Οργάνωσης (ΕΔΟ) και στοχεύοντας πάντα στη προαγωγή της υγείας των ασθενών με διπολική διαταραχή και κατάθλιψη, διοργανώνεται εθελοντική δράση όπου θα προσφέρονται εξετάσεις της συναισθηματικής και της σωματικής κατάστασης σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
Οι εξετάσεις θα προσφέρονται εντελώς δωρεάν από μέλη εθελοντές ψυχολόγους και διατροφολόγους της ΕΔΟ κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Συγκεκριμένα θα εξεταστεί η διάθεση και άλλα στοιχεία της παρούσας ψυχικής κατάστασης των ενδιαφερομένων με έγκυρες ψυχομετρικές μεθόδους, καθώς και οι παράμετροι της σωματικής κατάστασης που υποδεικνύουν κίνδυνο μεταβολικού συνδρόμου. Θα δοθούν αποτελέσματα και σύντομη ενημέρωση για την ψυχική και φυσική κατάσταση του κάθε εξεταζόμενου.

Όσοι επαγγελματίες ψυχικής υγείας (ψυχολόγοι, ψυχίατροι κτλ) και σωματικής υγείας (διατροφολόγοι, γυμναστές κτλ) ενδιαφέρονται να ενισχύσουν την εθελοντική δράση μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους ηλεκτρονικά αποστέλλοντας βιογραφικό σημείωμα με την
ένδειξη ΕΔΟ check-UP στο edo@bipolar.gr.

Ημερομηνίες εξετάσεων: 11 Ιουνίου με 15 Ιουνίου (πρώτη πιλοτική φάση δράσης).

Ομάδα επικοινωνίας ΕΔΟ
-----------------------------------
Ελληνική Διπολική Οργάνωση (ΕΔΟ): Μη Κυβερνητική Οργάνωση για Διπολικούς Ασθενείς (μανιοκατάθλιψη) και Συναφείς Συναισθηματικές
Διαταραχές Ασημάκη Φωτήλα 3, 11473, Πεδίον Άρεως/Εξάρχεια, Αθήνα

web: http://www.bipolar.gr :: email: edo@bipolar.gr :: tel: +30-210-8815970

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...