Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

IKEA και WWF για την Παγκόσμια Μέρα του Περιβάλλοντος στον Λευκό Πύργο


IKEA.jpg

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, την Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Ιουνίου η ΙΚΕΑ σε συνεργασία με το WWF Ελλάς μας προσκαλούν να ανακαλύψουμε με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο πώς μπορούμε να εξοικονομούμε ενέργεια αλλά και χρήματα «προστατεύοντας» το περιβάλλον.

Μια κατασκευή με δύο ποδήλατα συνδεδεμένα το ένα με συμβατικές λάμπες ενώ το δεύτερο με λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας ΙΚΕΑ, θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκόμενους να συναγωνιστούν κάνοντας ποδήλατο, με διαφορετική ένταση και τρόπο, για το ποιος θα ανάψει πιο γρήγορα τους περισσότερους λαμπτήρες. Οι «κόντρες» θα ενισχύονται όσο θα φαίνεται η εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεται με τους λαμπτήρες ΙΚΕΑ.

Ελάτε, δίπλα στον Λευκό Πύργο, την Τρίτη 05/06 από τις 17:00 έως τις 23:00 και την Τετάρτη 06/06 από 11:00 έως 13:00 & από 17:00 έως 20:00. Βρείτε την ειδική εξέδρα της ΙΚΕΑ και του WWF Ελλάς και συναγωνιστείτε για το ποιος θα ανάψει πιο γρήγορα περισσότερους λαμπτήρες… κάνοντας ποδήλατο.
Η ΙΚΕΑ στηρίζοντας το έργο του WWF Ελλάς θα προσφέρει 0,40€ με κάθε αγορά λαμπτήρα εξοικονόμησης ενέργειας στο κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη, από 05 έως 09/06.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...