Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

4 τόνοι πορτοκάλια από το Δήμο Δωρίδας


Στη δύσκολη εποχή που ζούμε λόγω της οικονομικής κρίσης και των πολιτικών λιτότητας, πολλά νοικοκυριά δοκιμάζονται και τα βγάζουν πέρα πολύ δύσκολα.
Οι κοινωνικοί φορείς όσο ποτέ άλλοτε πρέπει να οργανώνουμε και να υλοποιούμε δράσεις αλληλεγγύης που θα ελαφρύνουν τους συνάνθρωπούς μας οι οποίοι έχουν πληγεί οικονομικά και θα διατηρήσουν τη συνοχή της κοινωνίας μας, απαραίτητη προϋπόθεση για την έξοδο από τα αδιέξοδα της κρίσης.

Στην κατεύθυνση αυτή, το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας, το Παράρτημα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (Ε.Ε.Κ.Ε.) Ναυπακτίας & Δωρίδας και ο Δήμος Δωρίδoς, την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 και ώρα 10 το ΠΡΩΪ, στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ του ΕΥΠΑΛΙΟΥ του Δ. Δωρίδος θα μοιράσει ΔΩΡΕΑΝ στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής 4 τόνους πορτοκάλια.

Τα πορτοκάλια είναι προϊόντα τοπικών παραγωγών, οι οποίοι με την ευαισθησία τους, προτιμούν να διαθέσουν τα πορτοκάλια τους στους συντοπίτες μας, παρά να τα δώσουν στους μεσάζοντες και τους μεγαλέμπορους και να θησαυρίσουν σε βάρος των καταναλωτών.

Ο συντοπίτης μας παραγωγός που προσφέρει αυτό το σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο είναι ο κ. Λουκόπουλος Ιωάννης από τα Μαλάματα Δωρίδας και οι τρεις φορείς που οργανώνουμε τη διανομή, εκφράζοντας όλη την τοπική κοινωνία, τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ και ελπίζουμε και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...