Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Νέα διανομή προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Π. Κρήτης


Διανομή προϊόντων πραγματοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης μέσω του Κοινωνικού της Παντοπωλείου. Πρόκειται για ένα σημαντικό κοινωνικό έργο που συνεχίζει η αιρετή Περιφέρεια, με την υποστήριξη του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και της αρμόδιας Αντιπεριφερειάρχη για θέματα κοινωνικής πολιτικής, Θεανούςς Βρέντζου - Σκορδαλάκη.

Η νέα διήμερη διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Ιουλίου στην οδό Καζαντζάκη 6-8 (πάροδος Γιαμαλάκη) από τις 10:30 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ στο Ηράκλειο, και την Τετάρτη 25 Ιουλίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. στο Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης Μοιρών (πάροδος ΔΕΗ Μοιρών). Οι δικαιούχοι ήδη ειδοποιούνται τηλεφωνικά από τους Κοινωνικούς Λειτουργούς της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης. Για να παραλάβουν τα τρόφιμα οι δικαιούχοι, πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα.

Το σημαντικό αυτό έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στηρίζουν ενεργά το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), καθώς και οι παρακάτω έμποροι - προμηθευτές - επιχειρηματίες τροφίμων:
- Γ. Σαβοϊδάκης Α.Ε.
-Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης Α.Ε.
-Καφές Δανδάλη.
-Σταυρακάκης Μύρων και ΣΙΑ Ο.Ε - Εμπόριο Τροφίμων.
-Κρέτα Φαρμ ΑΒΕΕ.
-Αναπτυξιακή Εταιρεία Γέργερης Α.Ε. - επιτραπέζιο νερό Ρούβα.
- Οι παραγωγοί και πωλητές οπωροκηπευτικών στις λαϊκές αγορές του Ηρακλείου.
-Σούπερ Μάρκετ Καδιανάκη Αντρέα.
-Σούπερ Μάρκετ Μακρυγιαννάκη Αικατερίνη.
-Αναψυκτικά ΘΑΥΜΑ.
-Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...