Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Φθηνό κρητικό ελαιόλαδο από το Δήμο Αμαρουσίου




Ελαιόλαδο της αγροτικής ομάδας ανεξάρτητων ελαιοπαραγωγών Σητείας Κρήτης «Cooperativa» θα διατεθεί το τριήμερο Πέμπτη 19, Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Ιουλίου στην Αττική, και συγκεκριμένα, στο παρκινγκ πίσω από το Ο.Α.Κ.Α επί της Αμαρυσίας Αρτέμιδας, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Η διάθεση θα πραγματοποιηθεί κατά τις παραπάνω ημερομηνίες από τις 7 π.μ. έως τις 11 π.μ. και κατά τις απογευματινές ώρες από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Το ελαιόλαδο Π.Ο.Π (Προϊόν Ονομασίας Προέλευσης) οξύτητας 0,39%, πωλείται σε δοχεία των 5 λίτρων στην τιμή των 17,50 €/δοχείο, και από το 1998 διακρίνεται σε διεθνείς διαγωνισμούς αποσπώντας το πρώτο βραβείο.

Διανομή τροφίμων στο Δήμο Αθηναίων
Διανομή τροφίμων σε άπορους πολίτες πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο Δήμος Αθηναίων  στο παλιό Φρουραρχείο, στον σταθμό Λαρίσης.

Η διανομή τροφίμων έγινε ύστερα από τηλεφωνικές κλήσεις στον αριθμό 15422 που είχαν προηγηθεί από το δήμο.

Σύμφωνα με tanea.gr, η λίστα απόρων του Δήμου Αθηναίων ενημερώνεται συνεχώς  ώστε ως το φθινόπωρο να έχουν συμπεριληφθεί και οι άνεργοι του φορολογικού έτους 2012.

Για να συμπεριληφθεί κάποιος στον κατάλογο του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών χρειάζεται λογαριασμός ΔΕΚΟ και ένα από τα ακόλουθα: φορολογική δήλωση ή εκκαθαριστικό οικονομικού έτους 2010 ή 2011, από τα οποία να πιστοποιείται ότι το ατομικό εισόδημα δεν υπερβαίνει τα 7.000 ευρώ και το οικογενειακό τα 12.000, ή Βιβλιάριο Απορίας, ή Πιστοποιητικό Οικονομικής Αδυναμίας.

Όποιος δημότης έχει ανάγκη ή θέλει να συνεισφέρει μπορεί να καλέσει στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων 15422.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...