Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Δωρεάν σπιρομετρήσεις στην Ιεράπετρα

spitometrhseis

Στα πλαίσια της διεθνούς πρωτοβουλίας για αυξημένη ευαισθητοποίηση και δράση για την υγεία του πνεύμονα, η Πνευμονολογική κλινική του Γ.Ν. Ιεράπετρας σε συνεργασία με την 7η ΔΥΠΕ Κρήτης θα συμμετάσχουν στην Παγκόσμια Ημέρα Σπιρομετρήσεων με τη διοργάνωση ημέρας δωρεάν σπιρομετρήσεων στις 16 Ιουλίου 2012 στο Γ.Ν. Ιεράπετρας.

Η πρωτοβουλία αυτή, που τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ERS) & της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, ξεκίνησε ήδη ανά την Ελλάδα και συνεχίζεται με δωρεάν σπιρομετρήσεις σε διάφορες πόλεις της Κρήτης από τις κατά τόπους πνευμονολογικές κλινικές των δημόσιων νοσοκομείων και ειδικότερα για το Ν. Λασιθίου, στην Ιεράπετρα.

Τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, δίνεται η ευκαιρία στο κοινό, κατά προτεραιότητα σε καπνιστές άνω των 40 ετών, που επιθυμούν να εξεταστούν, να μάθουν για αυτή την αναίμακτη εξέταση που διαγιγνώσκει εύκολα συχνές παθήσεις των πνευμόνων όπως η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) και το βρογχικό άσθμα.

Έτσι, όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν, καλούνται να προσέλθουν τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στο Γ.Ν. Ιεράπετρας από τις 9:00 έως στις 13:00, χωρίς ραντεβού, για να σπιρομετρηθούν και να εξεταστούν από ειδικούς πνευμονολόγους, δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Παπαδάκη Αναστασία, Πνευμονολόγο, τηλέφωνο 28423-40124.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...