Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Δωρεάν σπουδές με υποτροφία από τη ΜΚΟ Εqual Society


Υπάρχει ένα πρόγραμμα που προσφέρει δωρεάν υποτροφία πλήρους φοίτησης σε νέους που δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν τα δίδακτρα του μεταπτυχιακού ή προπτυχιακού προγράμματος που επιθυμούν να ακολουθήσουν.

Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός, Equal Society - Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών, προωθώντας ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση, ήρθε σε επαφή με εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού για να υλοποιήσει το πρόγραμμα «ΣΠΟΥΔΑΖΩ με ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ».  Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, της  Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

Προς το παρόν τα προγράμματα στα οποία προσφέρονται υποτροφία, και πρέπει να δώσετε βάση στις προθεσμίες, είναι:

Μεταπτυχιακό σε MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
(κόστος 12,000 ευρώ. Καταληκτική ημερομηνία 2 Ιουλίου 2012)M
ΜBA in Shipping στο Alba Graduate Business School
(Καταληκτική ημερομηνία 6 Ιουλίου 2012)
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα – Marketing στο University of Limerick
(κόστος 15.000, καλύπτονται τα έξοδα διαμονής στην πανεπιστημιούπολη ενώ δίνεται και οικονομική ενίσχυση 400 ευρώ ανά μήνα)
Μεταπτυχιακό δίπλωμα - Marketing στο Cyprus Institute of Marketing(κόστος 5.000 ευρώ)
Μεταπτυχιακό στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική του Τ.Ε.Ι. Πειραιά
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στις Υδατοκαλλιέργειες στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας-Τ.Ε.Ι. Ηπείρου
MSc in Management και MSc in Computer Science στο Independent Science and Technology College(Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων 20 Ιουλίου 2012)
Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Σπουδάζω με υποτροφία» καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση των κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων της EQUAL SOCIETY και την αίτηση του εκπαιδευτικού φορέα που τους ενδιαφέρει. Και τις δύο αιτήσεις μπορείτε να τις βρείτε στο www.equalsociety.gr .

Πάντα υπήρχαν οι λεγόμενοι δυνατοί αδύνατοι. Καλά μυαλά που στριμώχνονταν οικονομικά να ακολουθήσουν τις σπουδές που επιθυμούσαν. Εκείνοι οι θείοι μου, που έλεγα στην αρχή, προκόψανε, γίνανε «αηδιαστικά» τίμιοι και δεν ξέχασαν ποτέ ότι η μοναδική υποτροφία τους ήταν ο ποδαρόδρομος σε κείνη τη θεία. Οι εποχές αλλάξανε, μελό δεν υπάρχει πια κτλ κτλ..

του Βαγγέλη Γεωργίου via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...