Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Έρχεται το 1ο Ioannina Street Theater Festival


AFISA_ioannina_street_festival

Το 1o φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Ιωαννίνων “Ioannina Street Theater Festival” έρχεται στις 14-15 Σεπτεμβρίου 2012 να κατακλύσει τους δρόμους και τις πλατείες της πόλης με ένα πρόγραμμα πλούσιο σε συμμετοχές και εκδηλώσεις.

Συνολικά 13 ομάδες και καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν θεατρικές παραστάσεις, παραστάσεις τσίρκου, κουκλοθεάτρου και χορού, ενώ τρομπέτες, τρομπόνια, και κιθάρες θα γεμίσουν την πόλη με ευχάριστες μελωδίες.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν ακόμη παράλληλες εκδηλώσεις με τη φιλοξενία μιας βίντεο-εγκατάστασης με θέμα τον κλόουν και την έκθεση χειροποίητων δημιουργιών από τοπικούς καλλιτέχνες. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε καλλιτεχνικά εργαστηρία, ενώ την τελευταία βραδιά θα πραγματοποιηθεί ακόμη παρέλαση με βραζιλιάνικα κρουστά και capoeira που θα καταλήξει σε μεγάλο πάρτυ.

Το φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στην Κεντρική Πλατεία, το Θεατράκι, στον πεζόδρομο της Καλλάρη, στην Μάρκου Μπότσαρη, στο Λιμανάκι. Σε περίπτωση βροχής, οι παραστάσεις θα μεταφερθούν στο θέατρο στα Σφαγεία και τη σχολή χορού El Tango.

Όλες οι εκδηλώσεις θα είναι δωρεάν για το κοινό, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση του συμμετοχικού χαρακτήρα του φεστιβάλ.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...