Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

4ο Ziria Music Festival στα 1.600μ υψόμετρο και με ελεύθερη είσοδο

Καλοκαιρινό πάρτι… 4ο Ziria Music Festival!

Στα 1.600μ υψόμετρο θα απολαύσουμε και φέτος το πιο ρυθμικό ροκ πάρτυ του καλοκαιριού! Λίγο πάνω από τα Τρίκαλα Κορινθίας και για το διήμερο 24-25 Αυγούστου, το 4ο Ziria Music Festival θα υποδεχτεί όλους τους λάτρεις της μουσικής και των ορεινών τοπίων.
Προορισμός δεν είναι άλλος από το Αθλητικό κέντρο Ζήρειας, στον οποίο οι επισκέπτες θα ζήσουν την εμπειρία, όχι μόνο των μαγικών συναυλιών, αλλά και της ορεινής κατασκήνωσης κάτω από τα αστέρια. Από το απόγευμα της Παρασκευής 24 Αυγούστου μέχρι και τις πρωινές ώρες της Κυριακής… ο ρυθμός θα ανέβει δυναμικά!

Με την είσοδο στα live, τις προγραμματισμένες εξορμήσεις αλλά και το κάμπινγκ να είναι ελεύθερη, η διοργάνωση για τέταρτη συνεχόμενη φορά αναμένεται να αποκτήσει και άλλους φανατικούς οπαδούς. Πρόκειται για πρωτοβουλία μιας παρέας Ξυλοκαστριτών, οι οποίοι ήθελαν να διοργανώσουν ένα ροκ πάρτι προς τιμήν του μουσικού Νίκου Δόικα. Άλλωστε, σκοπός του φεστιβάλ είναι μια μεγάλη παρέα που θα συνδυάσει τη μουσική με τις ορεινές περιηγήσεις! Ειδικότερα, το φεστιβάλ υπόσχεται επίσκεψη στο σπήλαιο του Ερμή με τη βοήθεια του Σπηλαιολογικού Ελληνικού Εξερευνητικού Ομίλου και πεζοπορία στη χαράδρα της Φλαμπουρίτσας από το σύλλογο προστασίας του δάσους “Κυλλήνιος Άδωνις».

Συμβουλές για το Ziria Music Festival
 ·   Στα τέλη του Αυγούστου, ο ήλιος πέφτει πριν τις 19:00 στην περιοχή! Καλό είναι, λοιπόν, να πάτε  νωρίς στο Αθλητικό κέντρο της Ζήρειας.
 ·   Αν πρόκειται να κατασκηνώσετε, εφοδιαστείτε με ζεστά ρούχα και κλειστά παπούτσια, υπνόσακους και σκηνή. Προσοχή! Μπορεί να είναι καλοκαίρι, αλλά οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές λόγω του υψομέτρου.
 ·   Αν είστε extreme τύπος μπορείτε να δοκιμάσετε ποδηλασία βουνού, ενώ αν αναζητάτε ξεκούραση μπορείτε είτε να κάνετε μπάνιο στον Πευκιά στο Ξυλόκαστρο και στη λίμνη Δόξα, είτε να απολαύσετε μια βόλτα στα Τρίκαλα.
 ·   Προτιμήστε την Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών. Βγείτε στην έξοδο Ξυλόκαστρο-Τρίκαλα. Μετά τα Τρίκαλα θα συνεχίσετε προς το Αθλητικό Kέντρο Ζήρειας.

Το πρόγραμμα των συναυλιών 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Αυγούστου
17:45 Spyros Pan
19:00 Μέσα ξένος
19:40 "καθιερωμένη" μουσική σύμπραξη φίλων!
20:30 Yeah!
21:20 Cyanna
22:20 Transistor
23:20 Dustbowl
00:20 Biotech feat. Marieke Meijer

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 Αυγούστου
17:45 Spyros Pan
19:00 Bump trio
19:40 Ενέδρα
20:20 B.D. Foxmoor
21:30 The Bet
22:30 Σπυριδούλα / Δημήτρης Πουλικάκος
00:00 Blues Cargo
01:00 Space blanket

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.ziriafestival.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...