Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

«Μπορούμε» να βοηθήσουμε 90 παιδιά στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάςΟ Σύνδεσμος Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη σε συνεργασία με το «Μπορούμε» υποστηρίζουμε 90 παιδιά άπορων οικογενειών, προσφέροντας Σχολικά Είδη, για να έχουν ένα ομαλό και χαρούμενο ξεκίνημα στη νέα τους σχολική χρονιά!

Τα σχολικά είδη που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Φίλοι Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων», ο οποίος και θα αναλάβει την διανομή τους στις 90 οικογένειες, που επιβεβαιωμένα αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Σκοπός του Συλλόγου «Φίλων Κ.Υ.Α.Δ.Α.» είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στα ζητήματα στέγασης, σίτισης, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ένδυσης των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.

Εως το Σάββατο 22/9, συγκεντρώνονται τα παρακάτω είδη στη Σχολή Μωραΐτη:

Σχολικές Tσάντες, Παγούρια, Τάπερ Φαγητού κ.α.
Σχολικά Βιβλία, Βοηθήματα, Χάρτες, Λεξικά κ.α.
Είδη Γραφικής Ύλης, Kασετίνες, Γόμες, Ξύστρες κ.α.
Χαρτικά, Τετράδια, Ντοσιέ, Χαρτιά Α4 κ.α.
Είδη Ζωγραφικής & Χειροτεχνίας, Μπλοκ Ζωγραφικής κ.α.

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει, μπορεί να εναποθέσει τα είδη στις κούτες που έχουν τοποθετηθεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό στην είσοδο του Σχολείου, δεξιά από το θυρωρείο.Όλα τα είδη που θα προσφερθούν πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση ή καινούργια, έτσι όπως αξίζει σε κάθε παιδί.

Τέλος, όποιος επιθυμεί να διαθέσει τον χρόνο του για τη διαλογή, το πακετάρισμα & τη μεταφορά των σχολικών ειδών παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο 210 3237805

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...