Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Δωρεάν μεταφορά στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Πρέβεζας


daskalos

Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Πρέβεζας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στους ενήλικες αφού το σχολείο απευθύνεται σε όσους δεν έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών τους στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Οι απόφοιτοι του σχολείου αποκτούν ισότιμο απολυτήριο Λυκείου και δικαίωμα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση(Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι.) κατόπιν Πανελλαδικών εξετάσεων με τα Εσπερινά Λύκεια. Δυνατότητα εγγραφής έχουν ενήλικες που εργάζονται την ημέρα, άνεργοι με κάρτα ανεργίας του Ο.Α.Ε.Δ. και μητέρες με ανήλικα παιδιά που έχουν ως αποκλειστικής τους απασχόληση τα οικιακά.

Δυνατότητα μετεγγραφής από τα ημερήσια Λύκεια έχουν και ανήλικοι μαθητές εφόσον αποδεδειγμένα εργάζονται για βιοποριστικούς λόγους ενώ υπάρχει και δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς με ΚΤΕΛ ή ΤΑΞΙ.Οι εγγραφές συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο μέχρι και την έναρξη των μαθημάτων και το ωράριο λειτουργίας είναι 18:15 το απόγευμα με 21: 40 το βράδυ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν στο τηλέφωνο 26820 89194 ή αυτοπροσώπως στην διεύθυνση Στησιχόρου 6-Πόρος-Πρέβεζα (συστεγάζεται με το Εσπερινό Γυμνάσιο και το 1ο  Γ.Ε.Λ. Πρέβεζας).

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...