Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας από τον Δήμο Θεσσαλονίκης



Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή περίοδο δωρεάν μαθημάτων  ψηφιακής φωτογραφίας, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας (Γρ. Λαμπράκη και Κλεάνθους 57).
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που θα αρχίσει να λειτουργεί τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012, απευθύνεται σε νέες και νέους ηλικίας 18-35 ετών που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από την Τέχνη της φωτογραφίας.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως, είναι οι νέοι μας να διδαχθούν με απλό και κατανοητό τρόπο όλα τα μυστικά της φωτογραφίας και να αποκτήσουν όσο περισσότερα εφόδια και γνώσεις γίνεται γύρω από την λήψη, την ψηφιακή επεξεργασία, την εκτύπωση και τη δημοσίευση στο διαδίκτυο», τονίζει η Αντιδήμαρχος Νεότητας Αθλητισμού και Εθελοντών Μαρία Πασχαλίδου.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται, κάθε Δευτέρα στις 20:00-22:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, έως 21 Σεπτεμβρίου 2012, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα αίτησης, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.thessaloniki.gr  ή  να την παραλάβουν από το Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας.

Στη συνέχεια μπορούν είτε να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο e-mail e.tsougkou@thessaloniki.gr είτε να την καταθέσουν στην γραμματεία του προγράμματος στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...