Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Διήμερο δωρεάν θερινού σινεμά στη Θεσσαλονίκη

Διήμερο δωρεάν θερινού σινεμά το Σαββατοκύριακο από την 4η Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης

Λίγο πριν πέσει η αυλαία για τη θερινή κινηματογραφική απόλαυση, η 4η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει διήμερο προβολών σ’ έναν καινούργιο θερινό κινηματογράφο που βρίσκεται πάνω από το Πολιτιστικό Κέντρο της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, στην πεζογέφυρα δίπλα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.
Πρόκειται για μια πολιτιστική εκδήλωση με γεύση από το επόμενο καλοκαίρι, κάτι σαν δοκιμή λειτουργίας ενός νέου θερινού δημοτικού κινηματογράφου και περισσότερο ως δήλωση δέσμευσης για απολαυστικές νύχτες με ταινίες του διεθνούς ρεπερτορίου.

Αύριο Σάββατο 22 και μεθαύριο Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στις 20.30 όλοι οι δημότες είναι προσκεκλημένοι σ’ ένα κινηματογραφικό test drive, όπου εκτός από την απόλαυση της θέασης των ταινιών που θα προβληθούν, θα έχουν και τη δυνατότητα συνδιαμόρφωσης του χαρακτήρα που θα έχει ο θερινός κινηματογράφος που θα λειτουργήσει το επόμενο καλοκαίρι.

Το Σάββατο θα προβληθεί σε συνεργασία με το  TiSFF, το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης Μικρού Μήκους Ταινιών, μια επιλογή από σπουδαίες ελληνικές και ξένες βραβευμένες ταινίες.

Την Κυριακή θα προβληθεί το εμβληματικό πλέον και πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ του Μάκρου Γκαστίν «Μασσαλία, μακρινή κόρη».

Η είσοδος και τις δύο ημέρες θα είναι ελεύθερη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...