Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Το κοινωνικό ωδείο Αθηνών χρειάζεται τη στήριξη όλων



Το Κοινωνικό Ωδείο για τη σχολική χρονιά 2012-2013 χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου.


Πέρυσι κάναμε μάθημα σε 100 περίπου μαθητές.

Φέτος μέσα σε μια εβδομάδα οι αιτήσεις είναι τριπλάσιες. Είμαστε 50 εθελοντές καθηγητές.

Χρειαζόμαστε λοιπόν και άλλους. Ακολουθεί λίστα με τις ανάγκες μας.

Έχουμε ανάγκη από εθελοντές καθηγητές μουσικής. Πρέπει να κατοικούν στην Αθήνα ή να μπορούν να διδάξουν στην Αθήνα κάποιες ώρες την εβδομάδα.Πιο ειδικά χρειαζόμαστε καθηγητές κλασικής κιθάρας, ηλεκτρικής κιθάρας , βιολιού και  κλασικού πιάνου. Οι αιτήσεις για αυτά τα όργανα είναι πάρα πολλές.Φυσικά δεχόμαστε εθελοντές και για τα άλλα όργανα. Όσοι εθελοντές ενδιαφέρεστε στείλτε μας mail με σύντομο βιογραφικό στο koinwniko.wdeio@gmail.com με θέμα ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.

Έχουμε ανάγκη από μουσικά όργανα και βιβλία.Αν έχετε κάποιο και δεν το χρειάζεστε να ξέρετε ότι θα πιάσει τόπο η δωρεά σας.Ένα ταλαντούχο παιδάκι θα μάθει μουσική με αυτό.Πιο ειδικά χρειαζόμαστε κλασικές κιθάρες , μαθητικά βιολιά , κλαρινέτο , τρομπέτα, τσέλο , και λαούτα. Φυσικά αν έχετε και κάποιο άλλο όργανο να μας δώσετε με χαρά θα το δεχτούμε.Για δωρεές οργάνων και μουσικών βιβλίων σας παρακαλούμε στείλτε μας mail στο  koinwniko.wdeio@gmail.com με θέμα ΔΩΡΗΤΗΣ.

Ψάχνουμε χώρο στο κέντρο της Αθήνας για μαθήματα αλλά και για να στεγάσουμε τη γραμματεία μας έτσι ώστε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Αν κάποιος μπορεί να μας παραχωρήσει χώρο ή να μας τον νοικιάσει -σε συμβολική τιμή διότι δεν έχουμε πόρους- τον παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας στο  koinwniko.wdeio@gmail.com με θέμα ΧΩΡΟΣ.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη,
Η συνέλευση του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...