Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για άπορες οικογένειες από το δήμο Θερμαϊκού



Πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, τα οποία θα διατεθούν σε παιδιά απόρων οικογενειών, ανέλαβε ο δήμος Θερμαϊκού, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής.Στόχος του είναι να στηρίξει τις άπορες οικογένειες που ζουν στην ευρύτερη περιοχή του δήμου, οι οποίες δεν έχουν τη δυνατότητα να ξοδέψουν χρήματα για τα σχολικά είδη των παιδιών τους.

Έτσι αποφάσισε να ζητήσει εθελοντικά από τους πολίτες του δήμου Θερμαϊκού να διαθέσουν σχολικά είδη, όπως σχολικές τσάντες, σχολικά βιβλία και βοηθήματα, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, στυλό, μολύβια, γόμες, ξυλομπογιές και μαρκαδόρους.

Οι πολίτες που επιθυμούν να συνδράμουν, βοηθώντας τα παιδιά άπορων οικογενειών, έχουν τη δυνατότητα να παραδώσουν τα σχολικά είδη σε σημεία που καθόρισε ο δήμος στις τρεις δημοτικές του ενότητες.

Στη δημοτική ενότητα Επανομής οι πολίτες μπορούν να παραδώσουν τα είδη στο 3ο δημοτικό σχολείο Επανομής (25ης Μαρτίου 70) για τα παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και στο γυμνάσιο Επανομής (περιοχή Στριβό) για τα παιδιά της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η παράδοση θα γίνεται καθημερινά από τις 9.00 έως τις 12.00 το μεσημέρι έως την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου.
Στη δημοτική ενότητα Νέας Μηχανιώνας οι πολίτες μπορούν να παραδώσουν τα σχολικά είδη στο 1ο δημοτικό σχολείο Ν. Μηχανιώνας (Κανάρη 17) για τα παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και στο 1ο γυμνάσιο Μηχανιώνας (25ης Μαρτίου τέρμα) για τα παιδιά της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Τα σχολεία θα είναι ανοιχτά για αυτόν το σκοπό καθημερινά από τις 9.00 έως τις 12.00 μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου.

Στη δημοτική ενότητα Περαίας θα διατεθούν για τον ίδιο σκοπό το 1ο δημοτικό σχολείο Περαίας (Αμπελοκήπων 56) για τα παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και στο 1ο γυμνάσιο Περαίας (Πηγάσου 6) για τα παιδιά της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από τις 9.00 έως τις 12.00 το μεσημέρι.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...