Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ένα ευρώ ο καφές και η δεύτερη μπίρα δωρεάν κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ


Η παλιά γιορταστική ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης στη ΔΕΘ, αναβιώνει φέτος στο «Οβάλ»
στην πλατεία Τσιρογιάννη, απέναντι από τον Λευκό Πύργο. Άλλωστε, για όσους θυμούνται τις χρυσές εποχές του παλιού καφέ- Ντορέ , οι συναντήσεις των επισκεπτών της πόλης γινόταν στην πλατεία Τσιρογιάννη όπου οι χαρούμενες παρέες των επωνύμων ,τα πηγαδάκια των Θεσσαλονικέων και οι συζητήσεις με σκηνικό το Λευκό Πύργο κρατούσαν μέχρι το πρωί.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι υπεύθυνοι του Οβάλ, αναφέρουν: «Φέτος, τις ημέρες που διαρκεί η Διεθνής Έκθεση και για να θυμηθούμε για λίγο τα παλιά (γιατί τα καινούρια είναι χάλια ) με κάθε μία βαρελίσια μαύρη μπύρα και λουκάνικα, σας κερνάμε τη δεύτερη!!!! Γιατί, η ψυχή της πόλης ήταν και θα είναι πάντα οι μεγάλες παρέες και οι συναθροίσεις τους. Και επειδή, για την ιστορία, ο Φραπέ λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στη ΔΕΘ, τις ίδιες μέρες, από τις 9πμ έως τις 7μμ απολαύστε τον παγωμένο στο σαλόνι του Οβάλ μόνο με 1 ?!!».

Οι επισκέπτες τους καταστήματος μπορούν να έχουν μαζί τους παλιές φωτογραφίες από την Έκθεση, ώστε να οργανωθεί έκθεση φωτογραφιών με θέμα «Μια μέρα στην ΕΚΘΕΣΗ (ΔΕΘ)».

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...