Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης για εργασία στο Αιγάλεω



Υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης σε θέματα εργασίας, εκπαίδευσης και κατάρτισης παρέχει ο Δήμος Αιγάλεω, μέσω ειδικά διαμορφωμένου γραφείου που στεγάζεται στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου.


Συγκεκριμένα παρέχεται:

- Εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη σε άνεργους και σε άτομα που ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες με στόχο την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.
- Συμβουλευτική σε εργαζόμενους που επιθυμούν  να αλλάξουν επαγγελματικό κλάδο, θέλουν να επιλύσουν προβλήματα στο χώρο εργασίας τους, ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και δεξιότητές τους.
- Επαγγελματικός προσανατολισμός σε νέους που χρειάζονται καθοδήγηση για την επιλογή σπουδών ή επαγγέλματος αλλά και σε μεγαλύτερης ηλικίας άτομα που δεν έχουν επαγγελματική εμπειρία και επιθυμούν να εργαστούν.
- Τεχνικές αναζήτησης εργασίας (βιογραφικό σημείωμα, συνέντευξη παρουσίασης) και συμβουλευτική για την ανάπτυξη επαγγελματικών και κοινωνικών δεξιοτήτων.
- Πληροφόρηση και ενημέρωση για θέματα απασχόλησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού με τη Δερνελή Νικολέττα, Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας, στα τηλέφωνα 2105697900 - 2105315507.

Το γραφείο στεγάζεται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω, Διεύθυνση: Μ. Μπότσαρη και Ελλησπόντου 7, 1ος όροφος.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...