Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Δωρεάν μαθήματα παραδοσιακών χορών από το Δήμο Θεσσαλονίκης


Δωρεάν μαθήματα παραδοσιακών χορών από το Δήμο Θεσσαλονίκης

Ένα πρόγραμμα εκμάθησης παραδοσιακών χορών θα υλοποιήσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των προγραμμάτων «Δια Βίου Μάθησης», στην αίθουσα χορού του 1ου ορόφου του Κέντρου Πολιτισμού Τριανδρίας (Μ. Κατράκη 4, Τριανδρία).

Θα λειτουργήσουν συνολικά δέκα τμήματα: για παιδιά Δημοτικού, παιδιά Γυμνασίου, για νέους, για ενήλικες (μεικτό), για γυναίκες και για την τρίτη ηλικία.

Τα μαθήματα θα αρχίσουν την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι την λήξη της σχολικής χρονιάς. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης κατά την ημέρα έναρξης των προγραμμάτων. Τα τμήματα τίθενται σε λειτουργία με την εγγραφή τουλάχιστον 8 ατόμων και μέγιστο αριθμό 20 ατόμων.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται τηλεφωνικώς στο Κέντρο Πολιτισμού Τριανδρίας (Μ.Κατράκη 4, Τριανδρία, τηλέφωνο: 2310 925585) τις εργάσιμες μέρες και ώρες 09:00-13:00 και 18:00-21:00, και στο e-mail: tziani.a@gmail.com συμπληρώνοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας, από 2 έως 9 Οκτωβρίου 2012. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...