Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

Εκπτώσεις και προσφορές από τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης και Αττικής Α.Ε.Οι εταιρείες οδικών μεταφορών «ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε.» και «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αττικής Α.Ε.», που εκτελούν από κοινού το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα και αντίστροφα, ανακοινώνουμε τη νέα πολιτική τιμών, που βασίζεται σε νέες μεγάλες εκπτώσεις στις τιμές των εισιτηρίων μας για κοινωνικούς λόγους, αλλά και για τη στήριξη όλων εκείνων των επιβατών που μας επιλέγουν για τις μετακινήσεις τους και ισχύει από τη Δευτέρα 22/10/2012.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

1) Καθιερώνουμε –ως ειδική προσφορά περιορισμένης διάρκειας- «λαϊκό δρομολόγιο», στο οποίο, όλοι οι επιβάτες, ανεξαρτήτως ιδιότητας ή άλλων προϋποθέσεων, θα πληρώνουν το ελάχιστο εισιτήριο των 21 ευρώ, χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση. Η μειωμένη αυτή τιμή θα ισχύει για το δρομολόγιο των 16.30 μμ, από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και επίσης, των 16.30 από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη. Η τιμή είναι καθολική, δεν ισχύουν φυσικά άλλες εκπτώσεις και ισχύει μόνο για τον περιορισμένο αριθμό των θέσεων του συγκεκριμένου δρομολογίου και μόνο για απλή μετάβαση. Δεν εκδίδονται εισιτήρια με επιστροφή, στο συγκεκριμένο δρομολόγιο.

2) Μειώνουμε την τιμή κανονικού εισιτηρίου απλής μετάβασης , από 42 ευρώ στα 39 και την τιμή του κανονικού εισιτηρίου με επιστροφή, από τα 65 ευρώ, στα 59.

3) Εντάσσουμε στην κατηγορία της δεύτερης ζώνης εισιτηρίων («φοιτητικά») και την κατηγορία των ανέργων και τα άτομα άνω των 60 ετών (γεννηθέντες το 1952 ή νωρίτερα). Έτσι, φοιτητές, σπουδαστές, άνεργοι και άτομα άνω των 60 ετών, θα πληρώνουν πλέον 30 ευρώ για απλή μετάβαση και 45 ευρώ για επιστροφή. Η εξακρίβωση των προϋποθέσεων θα γίνεται με τα νομιμοποιητικά έγγραφα, δηλαδή φοιτητικό «πάσο» σε ισχύ, δελτίο ανέργου σε ισχύ, αστυνομική ταυτότητα από την οποία διακριβώνεται η ηλικία.

4) Εντάσσουμε στην κατηγορία της δεύτερης ζώνης εισιτηρίων («φοιτητικά») και την κατηγορία των «ενστόλων», των υπηρετούντων δηλαδή στον ελληνικό στρατό και στα σώματα ασφαλείας (στρατιώτες, υπαξιωματικοί, αξιωματικοί, αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί, αεροπόροι, αγροφύλακες όλων των βαθμών), οι οποίοι με την επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας θα πληρώνουν πλέον 30 ευρώ για απλή μετάβαση και 45 ευρώ για επιστροφή, αντί για 42 και 65 (έκπτωση 29% και 31% αντίστοιχα)

5) Εντάσσουμε στην Γ’ κατηγορία εισιτηρίου («μισό») το προσωπικό του Ο.Α.Σ.Θ., τους τρίτεκνους και τα παιδιά μέχρι 12 ετών (γεννηθέντες το 2000 και έπειτα), που μέχρι τώρα δεν δικαιούταν καμία έκπτωση. Έτσι, Ατομα με Ειδικές Αναγκες (ΑΜΕΑ) και συνοδοί αυτών, ανάπηροι κάτοχοι δελτίου αναπηρίας άνω του 67%, πολύτεκνοι, αλλά και τρίτεκνοι και εργαζόμενοι στον Ο.Α.Σ.Θ. θα πληρώνουν 21 ευρώ για απλή μετάβαση και 42 για επιστροφή.

6) Εξασφαλίσαμε έκπτωση 20% στα καταστήματα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στα οποία κάνουν στάση τα λεωφορεία μας, για τα είδη άμεσης κατανάλωσης (καφέδες, αναψυκτικά, φαγητό).

Με τις γενναίες αυτές μειώσεις, που αποτελούν προσφορά περιορισμένης χρονικής διάρκειας, που μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε, η εταιρεία μας, προσφέρει μεσοσταθμικά εκπτώσεις ύψους 42% της βασικής τιμής εισιτηρίου, όπως ορίζεται από τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις, αναγνωρίζοντας τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, στο επιβατικό μας κοινό.

Ενημερώνουμε τους επιβάτες, ότι οι προσφορές αυτές εναπόκεινται στην ελεύθερη βούληση της εταιρείας να ανακληθούν οποτεδήποτε κριθεί σκόπιμο, αναλόγως των παραγόντων που διαμορφώνουν το κόστος (τιμή πετρελαίου κίνησης κ.λ.π.)

Υπενθυμίζουμε, ότι η εταιρεία απορρόφησε τα προηγούμενα έτη, όλες τις αυξήσεις ΦΠΑ,  διοδίων και λοιπών φόρων, διατηρώντας σταθερή την τιμή του εισιτηρίου.

Έτσι, σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε πολύ χαμηλές τιμές, ακόμη και 21 ευρώ για μια απόσταση 508 χιλιομέτρων, παράλληλα με τον εκσυγχρονισμό του στόλου, την παροχή δωρεάν wi-fi σε όλα τα λεωφορεία, την ολοκλήρωση της τηλεματικής, ώστε όσοι βρίσκονται στα πρακτορεία μας, να βλέπουν πού βρίσκεται το λεωφορείο που περιμένουν και δεκάδες άλλες δράσεις, σε όφελος του επιβατικού κοινού, που εμπιστεύεται την εταιρεία μας, εδώ και 61 χρόνια.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...