Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Συγκέντρωση τροφίμων για απόρους από την οργάνωση "Παιδί κι οικογένεια''


Με βασικό μήνυμα «Δώστε αγάπη, δώστε τρόφιμα» η οργάνωση «Παιδί & Οικογένεια» καλεί εταιρίες και συμπολίτες μας να συγκεντρώσουν γάλα, λάδι, όσπρια και απορρυπαντικά για να κάνουν λιγότερο δύσκολο τον φετινό χειμώνα για τις άπορες οικογένειες 4.500 συνανθρώπων μας που μεγαλώνουν μικρά παιδιά.

Αυτό το «Όχι» μπορούμε να το πούμε όλοι σε μια εκστρατεία κοινωνικής ευθύνης ΕΝΩΜΕΝΟΙ σαν «λεγεώνα καλής θέλησης»

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν εθελοντικά ή με συνδρομές παρακαλούμε να το κάνουν στο site www.kidsfestival.gr

Οι ζωές των μικρών παιδιών είναι ευθύνη όλων μας. Μαζί σας θα εξασφαλίσουμε για τα παιδιά και 4500 οικογένειες φαγητό, καθώς και τα καύσιμα που θα χρειαστούν για τις μονάδες κινητής σίτισης που πραγματοποιούμε, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η οργάνωση.

Στόχος και διαφορετικότητα των ενεργείων της οργάνωσης:

• Καλύπτουμε το μεγαλύτερο κοινό στην χώρα από κάθε άλλη οργάνωση ιδιωτικού ή δημόσιου φορέα,

• είμαστε η μοναδική οργάνωση που διασφαλίζει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στις ομάδες που πλήττονται,

• διασφαλίζουμε την αξιοπρέπεια σε παιδιά και ενήλικες που πλήττονται αποφεύγοντας σε κάθε δραστηριότητά μας την νοοτροπία και πράξη συσσιτίων ή ουράς αναμονής.

Η οργάνωση "Παιδί & Οικογένεια" δεν λειτουργεί με μισθωτούς υπαλλήλους και δεν καταφεύγει σε κρατικές επιδοτήσεις. Επίσης δεν πιστεύουμε ότι η πράξη μας είναι φιλανθρωπική. Δουλεύουμε δωρεάν συνειδητά για να επιτύχουμε να λειτουργούμε σαν κοινωνία όπου η ζωή θα αποτελεί το σημαντικότερο αγαθό» προσθέτει στην ανακοίνωση η οργάνωση.

Περιγραφή εκδήλωσης

Εθελοντές της «Kid & Family – Παιδί & Οικογένεια» θα συγκεντρώνουν γάλα, λάδι, όσπρια απορρυπαντικά θα προσφέρει ο κόσμος και οι εταιρίες στους σταθμούς του Μετρό Πανεπιστήμιο και Συγγρού-Φιξ σχηματίζοντας «λόφους βοήθειας» προς τις οικογένειες.

Ώρα:11.00 π.μ έως 3.00 μ.μ
Προσκεκλημένες ομάδες: Ποδηλάτες

«Βοηθήστε μας να ικανοποιήσουμε τις ζωτικές ανάγκες των οικογενειών που εξαρτώνται αυτή την χρονιά περισσότερο από ποτέ από το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης όλων μας!!!» καταλήγει η ανακοίνωση.

via


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...