Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Δυο νέες δράσεις από τον ΟΚΠΑΠΑ στα Ιωάννινα



Δύο νέες σημαντικές συνεργασίες ξεκινά ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας- Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής, συνεχίζοντας έτσι την πολιτική της ολοκληρωμένης και στοχευμένης παρέμβασης στην τοπική κοινωνία.


Η πρώτη συνεργασία γίνεται με το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης.Μέσω αυτής θα παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης στους κατόχους την κάρτας Κοινωνικών παροχών (δικαιούχοι του Δημοτικού Καταστήματος Αλληλεγγύης) και στους κατόχους της κάρτας παροχών Υγείας.(δικαιούχοι των Δημοτικών Ιατρείων Αλληλεγγύης και του Δημοτικού Φαρμακείου). Πέραν αυτού θα διοργανωθούν σεμινάρια για το εκπαιδευτικό προσωπικό των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών, όπως επίσης για των γονιών των παιδιών καθώς και διαλέξεις για τα μέλη των ΚΑΠΗ.

Ο ΟΚΠΑΠΑ, στο πλαίσιο της δεύτερης συνεργασίας του, με το ΕΚΑΒ, παραχωρεί χώρο στο Ιατρείο του 1ου ΚΑΠΗ, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης επί της οδού Λ. Τσαλδάρη 1Α, όπου θα σταθμεύει σε μόνιμη βάση ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να παρέχει ταχύτερα τις υπηρεσίες του στους πολίτες που το έχουν ανάγκη.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...