Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Σμύρνης


Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Σμύρνης

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Νέας Σμύρνης έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του και επιδιώκει να στηρίξει τους οικονομικά αδύναμους και άνεργους κατοίκους του Δήμου. Δίνει τη δυνατότητα να προμηθεύονται δωρεάν προϊόντα, τυποποιημένα τρόφιμα - είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας και βρεφανάπτυξης.


Η ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο γίνεται μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας η οποία είναι αποκλειστικά υπεύθυνη να πιστοποιεί τους δικαιούχους και να διασφαλίζει το απόρρητο των προσωπικών τους δεδομένων με τα καθορισμένα δικαιολογητικά που προσκομίζουν.

Σε όποια θέση κι αν βρισκόμαστε, μπορούμε να βοηθήσουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Σμύρνης συμμετέχοντας εθελοντικά ως άτομα, ομάδες ή επιχειρήσεις, αποδεικνύοντας την κοινωνική ευθύνη που μας αναλογεί με πράξεις αλληλεγγύης. Πάντα σε συνεννόηση με την Κοινωνική Υπηρεσία μπορούμε να βοηθήσουμε προσφέροντας:
•  είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής & καθαριότητας) 
•  συγκεκριμένα είδη που απαιτούνται για να καλύψουν ιδιαίτερες ανάγκες πολιτών 
•  εθελοντική εργασία

Επίσης, ως επιχείρηση μπορείτε να προσφέρετε θέσεις εργασίας σε άνεργους συμπολίτες μας. Καλούμε πολίτες, φορείς, συλλόγους, επιχειρήσεις να ενισχύσουν κι αυτοί το Κοινωνικό Παντοπωλείο με προσφορές-χορηγίες αλληλεγγύης και ευαισθησίας. Κανένας μόνος του! Για πληροφορίες δικαιούχων αλλά και για προσφορές - χορηγίες.

Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Νέας Σμύρνης: Μεγάλου Αλεξάνδρου 65, 4ος όροφος, Νέα Σμύρνη 17121, Τηλ.: 2132025-882, http://www.neasmyrni.gr email: kpns@otenet.gr.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...