Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Γκράβα: Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος μαθητών



Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία συνεχίζοντας την υλοποίηση του Προγράμματος κοινωνικών δράσεων των Ελλήνων Καρδιολόγων θα διεξάγει την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου (ώρα 09.30) δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο στους μαθητές του σχολικού συγκροτήματος Γκράβας (40o Γυμνάσιο).

Η Ε.Κ.Ε. τονίζει πως στη σημερινή δύσκολη για τους πολίτες οικονομική συγκυρία η επιστημονική κοινότητα έχει χρέος να συνεισφέρει με όλες τις δυνάμεις της στην κάλυψη της σημαντικότερης ανάγκης του συνανθρώπου μας που είναι η υγεία του.

Ήδη με τη δημιουργία του Καρδιολογικού Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής οι Έλληνες καρδιολόγοι συμβάλλουν στη δυνατότητα ο ανασφάλιστος πολίτης να αντιμετωπίσει καρδιολογικής φύσεως προβλήματα που αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες αν όχι την πρώτη αιτία θνησιμότητας στη χώρα μας.

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία είναι αποφασισμένη να προασπίσει το αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να υπάρχει πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες για καρδιολογικά νοσήματα και σε γενικότερο πλαίσιο πρόσβαση στον γιατρό, δικαίωμα στην υγεία, μέριμνα στην πρόληψη της.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...