Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Δωρεάν είσοδος τα Σαββατοκύριακα στο Μουσείο του Απολιθωμένου Δάσους



Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου καλεί όλους τους φίλους του τα Σαββατοκύριακα 10-11, 17-18 και 24-25 Νοεμβρίου 2012, να επισκεφτούν το Μουσείο, να κάνουν ένα ταξίδι στο χρόνο τα τελευταία 20 εκατομμύρια χρόνια και να γνωρίσουν το Απολιθωμένο Δάσος, τα ηφαίστεια και την ηφαιστειότητα της Λέσβου.

Τα Σαββατοκύριακα 10-11, 17-18 και 24-25 Νοεμβρίου η επίσκεψη στους χώρους του Μουσείου θα είναι με ελεύθερη είσοδο.

Παράλληλα, οι φίλοι του Μουσείου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στη μεγάλη περιοδική έκθεση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής «Ναυτική Παράδοση στο Αιγαίο: Ταρσανάδες και σκαριά», στην οποία παρουσιάζονται εντυπωσιακά ομοιώματα σκαφών όλων των εποχών, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι κάτοικοι του Αιγαίου για τις εμπορικές, μεταφορικές και άλλες ανάγκες τους από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, τεκμήρια της ναυτικής παράδοσης του Αιγαίου.

Οι επισκέπτες του Μουσείου θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στην αίθουσα οπτικοακουστικών μέσων την ειδική παρουσίαση και ενημέρωση για τη δημιουργία του Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου ενώ θα ακολουθήσει περιήγηση στους μόνιμους εκθεσιακούς του χώρους από το επιστημονικό προσωπικό του Μουσείου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Ωράριο λειτουργίας του Μουσείου: Τρίτη – Σάββατο 9:00 – 17:00, Κυριακή 10:00 – 17:00, Δευτέρα Κλειστά.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...