Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Δωρεάν σεμινάρια εύρεσης απασχόλησης από τον Σύλλογο Τριτέκνων Αττικής



Στα πλαίσια των προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα που υλοποιούνται από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ  πραγματοποιούνται δωρεάν Σεμινάρια Εύρεσης Απασχόλησης.

Στο τμήμα που θα δημιουργηθεί θα διδαχθεί μάθημα Βελτίωσης Απόδοσης στην Εργασία, Εντοπισμός και Επίλυση Προβλημάτων στην Εργασία, Μείωση Ενέργειας, Αύξηση Εσόδων. Εισηγητής: Κύρος Αιβάζης

 Τα δωρεάν Σεμινάρια Εύρεσης Απασχόλησης θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη  και οι ώρες είναι από 6.00μμ έως 8.30μμ, σε αίθουσα εντός του Δημαρχείου Γαλατσίου, στην διεύθυνση Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους, Γαλάτσι.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος των σεμιναρίων θα λάβουν ειδική βεβαίωση παρακολούθησης (μετά την παρακολούθηση 4 εκπαιδεύσεων).

Τα σεμινάρια απευθύνονται κυρίως σε μακροχρόνια ανέργους, σε εργαζόμενους που έχουν χαμηλό εισόδημα, σε απόρους και γενικότερα στις οικονομικά ασθενέστερες ομάδες. Στα σεμινάρια μπορούν να συμμετέχουν οι τρίτεκνες οικογένειες μέλη του Συλλόγου μας, από το Γαλάτσι αλλά και τις γύρω περιοχές, καθώς και οι Φίλοι τους.

Δηλώστε συμμετοχή στο email: triteknoiattikis@yahoo.gr

Το Σεμινάριο χωρίζεται σε 4 μέρη:

  1. Εύρεση Εργασίας
  2. Βελτίωση και Διατήρηση της Εργασίας που ήδη έχετε
  3. Δημιουργία Δικής σας Δουλειάς
  4. Βελτίωση και Διατήρηση Αυτο-απασχόλησης

Διδάσκονται οι Ενότητες:

1.     Βελτίωση Απόδοσης – Παραγωγικότητας στην Εργασία
2.     Εντοπισμός και Επίλυση Προβλημάτων στην Εργασία
 3.     Μείωση Ενέργειας- Εξόδων, Αύξηση Πελατών- Εσόδων.


Το Σεμινάριο θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη απόγευμα, και  ώρες 6.00μμ- 8.30μμ. Διάρκεια Σεμιναρίου είναι 4 παρουσιάσεις, δηλαδή Τετάρτη 28/11/2012, Τετάρτη 5/12/2012, Τετάρτη 12/12/2012, και Τετάρτη 19/12/2012.

Στο τέλος του Σεμιναρίου χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...