Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Δενδροφύτευση στη Λάρισα από την ΕΛΙΞ



Η ΕΛΙΞ καλωσορίζει και υποστηρίζει τις πρωτοβουλίες των εθελοντών της. Στο πλαίσιο αυτό η Γαλήνη Κατσιάκη, εθελόντρια EVS της ΕΛΙΞ στο πρόγραμμα “La Team” σε συνεργασία με τοπικούς φορείς οργανώνει δενδροφύτευση στην περιοχή της Λάρισας.

Είναι μια προσπάθεια που πρέπει να την στηρίξουμε και να ενθαρρύνουμε, αν είστε λοιπόν κοντά δώστε το παρόν. Σημείο συνάντησης είναι το 3ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλος, μπροστά από την είσοδο του παιδικού σταθμού “Ντι – Ντιτ”. Θα δεδροφυτευθεί ο λόφος που βρίσκεται πίσω από τον παιδικό σταθμό.

Πάρτε μαζί σας γάντια, μερικά εργαλεία (φτυάρι, τσάπα,…) και την καλή σας διάθεση για προσφορά,  για το περιβάλλον… που έχουμε δανειστεί από τα παιδιά μας. Μπορείτε να φτάσετε εκεί: με λεωφορείο Νο 2 για Μελισσοχώρι(η στάση είναι ακριβώς πριν την στροφή για τον παιδικό σταθμό Ντι – Ντιτ) είτε με αυτοκίνητο(καθώς έρχεστε από Λάρισα, στρίβετε στον παράδρομο αριστερά από την Κλινική Αγ. Θωμάς, έπειτα υπάρχει πινακίδα στην συνέχεια που σας οδηγεί).

ΠΟΥ:  περιοχή Λάρισας.
ΠΟΤΕ: Πέμπτη 1 Νοεμβρίου στις 10:00 πμ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε με την Γαλήνη Κατσιάκη             6982413825 & galini7@hotmail.com

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...