Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Καυσόξυλα σε άπορους από το δήμο Αποκορώνου Χανίων


Δωρίζουν καυσόξυλα στους άπορους

Καυσόξυλα σε άπορους μέσα από το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" θα προσφέρει ο Δήμος Αποκορώνου. Τα ξύλα προέρχονται από δέντρα και κλαδιά που έπεσαν τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας των δυνατών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

«Εξαιτίας του ισχυρού νοτιά που έπληξε και τον Αποκόρωνα, υπήρξαν καταστροφές σε διάφορα σημεία του Δήμου. Είχαμε πτώσεις δέντρων σε δρόμους, μέσα σε σχολικές αυλές. Εμείς προχωρήσαμε στην αποκατάσταση των ζημιών με τα συνεργεία του Δήμου μαζεύτηκαν τα ξύλα και τα συγκεντρώσαμε δίπλα στο Δημαρχείο Βρυσών. Τα κόψαμε και στόχος μας είναι να μοιραστούν μέσα από την κοινωφελή επιχείριση του Δήμου σε άπορους» τόνισε στα "Χανιώτικα Νέα" ο αντιδήμαρχος Αποκόρωνα κ. Νίκος Κοκολάκης.

Ο κ. Κοκολάκης υπογράμμισε πως η όλη προσπάθεια οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τον κ. Βαγγέλη Ζυμβραγουδάκη. «Η Κοινωφελής του Δήμου και το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, γνωρίζουν όσο κανένα άλλο ποιοί συνδημότες μας έχουν πραγματικά ανάγκη και δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ούτε ξύλα. Είναι αμαρτία αυτές τις ημέρες να πηγαίνει χαμένη η ξυλεία. Πιστεύω ότι και άλλοι Δήμοι θα πρέπει να κάνουν κάτι ανάλογο» κατέληξε. Η ξυλεία συγκεντρώθηκε σε φυλασσόμενο χώρο του Δήμου δίπλα στο δημαρχείο.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...