Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Δωρεάν μαθήματα Ιταλικών στην Ηλιούπολη



Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου», στο πλαίσιο του εμπλουτισμού των υπηρεσιών του με διδασκαλία ξένων γλωσσών, οργανώνει και δωρεάν μαθήματα Ιταλικών.
Συγκεκριμένα, από το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013 και κάθε Σάββατο, θα προσφέρει δωρεάν μαθήματα Ιταλικών για αρχάριους, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης, 10:00-11:30 (α’ τμήμα) και 12:00-13:30 (β’ τμήμα). Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την Ιταλική Γλώσσα και τον Ιταλικό Πολιτισμό.

Η πρωτοβουλία ανήκει στη Δώρα Φατή, καθηγήτρια με υψηλή παιδεία και πανεπιστημιακή μόρφωση, ειδικευμένη στη διδασκαλία της Ιταλικής ως ξένης γλώσσας, η οποία λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε, προσφέρθηκε εθελοντικά να παράσχει μαθήματα στους κατοίκους της πόλης.

Δηλώσεις συμμετοχής: από τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης (Πλατεία 25ης Μαρτίου 7, Κ. Ηλιούπολη, 1ος όροφος), καθημερινά, από 09:00 έως 15:30. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση ενός λογαριασμού (ΔΕΗ ή ΟΤΕ) που να αποδεικνύει ότι ο ενδιαφερόμενος είναι κάτοικος Ηλιούπολης. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Για την εξυπηρέτηση περισσότερων πολιτών, δε θα γίνουν δεκτές οι αιτήσεις όσων έχουν ήδη εγγραφεί στα μαθήματα Ισπανικών.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210 9940699 ή στην ιστοσελίδα www.politismos-ilioupoli.gr.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...