Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

Σχεδίασε εσύ τους πάγκους των μικροπωλητών της Αθήνας!«Σχεδίασε την παρουσία τους στην πόλη», με την παρότρυνση αυτή ο Δήμος Αθηναίων ζητεί από τους πολίτες να καταθέσουν προτάσεις για την αισθητική και τεχνική άποψη της κατασκευής και εμφάνισης των πάγκων των παραδοσιακών δραστηριοτήτων της πόλης.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου, στο πλαίσιο της προσπάθειας αισθητικής αναβάθμισης, με ενιαία αντίληψη για το σύνολο των μικροπωλητών όλων των κατηγοριών και την προβολή μιας διάθεσης για ανανέωση αναζητείται εκείνη η ιδέα που αφού λάβει υπόψη τα γενικά και ειδικά χαρακτηριστικά καθώς επίσης τον παράγοντα του κόστους θα υιοθετηθεί από την πόλη της Αθήνας. Η πρόσκληση αφορά φοιτητές-σπουδαστές σχολών σχετικού αντικειμένου, αλλά και αρχιτέκτονες, διακοσμητές, κλπ. επαγγελματίες, ερασιτέχνες χομπίστες που τους αρέσουν οι σχεδιαστικές προκλήσεις.

 Ως προθεσμία υποβολής των προτάσεων ορίζεται η 31η Μαίου, 13:00μ.μ.. Οι προτάσεις που θα περιέχουν σκαρίφημα της ιδέας και τα πλήρη στοιχεία του δημιουργού της μπορούν να υποβληθούν είτε ψηφιακά στο email : protaseiscityofathens.gr είτε σε φάκελο στην Διεύθυνση Δημοτικών Προσόδων, Τμήμα Τελών Κοινόχρηστων Χώρων Λιοσίων 22 10438 υπόψη κας Κακριδά Άννας. Οι προτάσεις θα εκτιμηθούν και θα προκριθεί μία η οποία και θα εφαρμοστεί με την αφορμή της αδειοδότησης νέων πάγκων.

Το έπαθλο για τον δημιουργό που θα προκριθεί είναι η δημοσιότητα του στο επίσημο δικτυακό τόπο του Δήμου Αθηναίων  www.cityofathens.gr αλλά και η εφαρμογή της ιδέας του στην πόλη της Αθήνας.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...