Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Πολυϊατρείο για δωρεάν εξετάσεις στη ΔΕΘ

Πολυϊατρείο για δωρεάν εξετάσεις στην 78η ΔΕΘ

Ένα περίπτερο-πολυϊατρείο στο οποίο θα διεξάγονται δωρεάν εξετάσεις παραχώρησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΔΕΗ στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ««Γιατροί του Κόσμου» στο πλαίσιο της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα λειτουργήσουν για την παροχή δωρεάν εξετάσεων τέσσερα ιατρεία : παθολογικό-καρδιολογικό, παιδιατρικό, οφθαλμιατρικό και γυναικολογικό.

Στα ιατρεία εθελοντές γιατροί θα παρέχουν προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση σε επισκέπτες της Έκθεσης, με συμβουλευτικό χαρακτήρα, δίνοντας έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Παράλληλα, θα λειτουργεί παιδότοπος με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Δωρεάν εισιτήρια εισόδου θα προσφερθούν από τη ΔΕΗ στα γραφεία της Οργάνωσης των «Γιατρών του Κόσμου» στη Θεσσαλονίκη, ώστε αυτά να διατεθούν σε ανέργους, απόρους και ανασφάλιστους.

Υπογραμμίζεται ότι, πέρσι το περίπτερο-πολυϊατρείο της ΔΕΗ διακρίθηκε από τον πρόεδρο της HELEXPO ως το καλύτερο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2012, ξεχωρίζοντας για την αισθητική, τον σχεδιασμό του και τον κοινωνικό σκοπό που εξυπηρετούσε.

Το πολυϊατρείο των «Γιατρών του Κόσμου» και της ΔΕΗ θα λειτουργεί καθημερινά από 7 έως και 15 Σεπτεμβρίου, με ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 16:00 – 22:00, Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 22:00

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

Γιατροί του Κόσμου (info@mdmgreece.gr www.mdmgreece.gr ), Αθήνα τηλ: 210-3213150, Θεσσαλονίκη: τηλ: 2310-566641, 2315-314206

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...