Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Δωρεάν συναυλία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής



Λίγους μήνες πριν την επίσημη λειτουργία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στις νέες εγκαταστάσεις της στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η Ορχήστρα, η Χορωδία, η Παιδική Χορωδία και διακεκριμένοι σολίστες και τραγουδιστές της ΕΛΣ, ανοίγουν την καλλιτεχνική περίοδο 2016-17, με μια μουσική γιορτή ανοιχτή σε όλους στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.


Από το Βάλς των λουλουδιών του Καρυοθραύστη, έως το παραμυθένιο δάσος του Μαγικού αυλού, από τις ανθισμένες κερασιές της Μαντάμα Μπαττερφλάι έως τον μυθικό κύκνο του Λόενγκριν, η φύση υπήρξε βασική πηγή έμπνευσης για τους σπουδαίους συνθέτες του λυρικού θεάτρου, του μπαλέτου και της συμφωνικής μουσικής. Στην πρώτη της μεγάλη ανοιχτή συναυλία στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, η Εθνική Λυρική Σκηνή θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με αποσπάσματα από αριστουργηματικές όπερες του Ιταλικού και του Γερμανικού ρεπερτορίου και μουσική για μπαλέτο. 

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 
Πάρκο Σταύρος Νιάρχος - Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Συναυλία Εθνικής Λυρικής Σκηνής 
Ώρα έναρξης 20.00

Σολίστ: Ελένη Βουδουράκη, Αντωνία Καλογήρου, Γεωργία Ηλιοπούλου, Βασιλική Καραγιάννη, Τσέλια Κοστέα, Άκης Λαλούσης, Πέτρος Μαγουλάς, Δημήτρης Πλατανιάς, Διονύσης Σούρμπης, Γιάννης Χριστόπουλος
Ρόλους ερμηνεύουν οι: Ειρήνη Αθανασίου, Χρήστος Αμβράζης, Φίλιππος Δελλατόλας, Θανάσης Ευαγγέλου.
Με την Ορχήστρα, τη Χορωδία, την Παιδική Χορωδία της ΕΛΣ
Μουσική διεύθυνση Ηλίας Βουδούρης
Διεύθυνση Παιδικής Χορωδίας Μάτα Κατσούλη


Είσοδος ελεύθερη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...