Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Δωρεάν εκδηλώσεις από τον Δήμο Θεσσαλονίκης ενόψει του ''Reworks''

Την πραγματοποίηση εργαστηρίων και ομιλιών καλλιτεχνών και του «Reworks Free Stage», στο πλαίσιο του International Music Festival «Reworks», ενέκρινε ο δήμος Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης πρόκειται να διοργανώσει, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, τις ακόλουθες εκδηλώσεις:
•             Την Τετάρτη 14 και την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016
Reworks Agora / Εργαστήρια – Workshops  -  ομιλίες καλλιτεχνών με αντικείμενο τις σύγχρονες μορφές μουσικής και τέχνης στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στον κινηματογράφο “Ολύμπιον”
•             Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016
«Reworks Free Stage» με τη συμμετοχή 5 DJs – Ζεύξιδος και Π. Μελά
Το διεθνές φεστιβάλ «Reworks» διοργανώνεται τα τελευταία 11 χρόνια και θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα γύρω από τις σύγχρονες μορφές μουσικής στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Στο φεστιβάλ προσκαλούνται για να παρουσιάσουν το έργο τους πρωτοπόροι καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής και κουλτούρας, αλλά παράλληλα δίνεται βήμα για να αναδειχτούν και τα ανερχόμενα ταλέντα της εγχώριας μουσικής σκηνής.
Στη σκηνή του φετινού Reworks (14-18 Σεπτεμβρίου) θα παρουσιαστούν περισσότερα από 60 μουσικά σχήματα. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ αναμένεται να φιλοξενήσει συναυλίες, εργαστήρια με θέμα τη μουσική, ομιλίες, installations και visual arts, αξιοποιώντας παράλληλα πολύ σημαντικές διεθνείς συνεργασίες με φεστιβάλ βεληνεκούς όπως το Sonar, το Insomnia, το Elevate κ.ά.
Περισσότερες πληροφορίες και ΕΔΩ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...