Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Προτείνουμε: getpaid.gr

 
Σήμερα θα σας προτείνουμε την ιστοσελίδα getpaid.gr. Από το όνομα και μόνο, έχετε καταλάβει τι σκοπούς εξυπηρετεί. Ουσιαστικά, αποτελεί ένα από τα πρώτα sites στην Ελλάδα, που ασχολήθηκαν τόσο σοβαρά με το θέμα του ίντερνετ και των κερδών μέσω αυτού. Η πληρότητα του, θα σας ενθουσιάσει.



Το site το τρέχει ένας Δημήτρης. Δεν ξέρουμε κατά πόσο υπάρχουν και άλλοι από πίσω. Για να πούμε την αλήθεια. δεν ξέρουμε καν τον Δημήτρη. Ξέρουμε όμως, πως είναι ένας από τους πιο ευγενικούς, υπομονετικούς και πρόθυμους να σε βοηθήσουν, ανθρώπους. Από που βγάλαμε αυτό το συμπέρασμα; Από το forum του getpaid και τις απαντήσεις του Δημήτρη.


Στην ιστοσελίδα, θα βρείτε πολλά άρθρα που αφορούν στην αύξηση κερδών και τρόπων προώθησης της δουλειάς σας. Θα βρείτε κριτικές για όλες τις διαφημιστικές εταιρείες αλλά και σχόλια φίλων της σελίδας, στο forum. Μπορείτε να συνομιλήσετε με τους υπόλοιπους "ψαγμένους" φίλους και να ανταλλάξετε απόψεις για κάθε θέμα που σας απασχολεί. Θα βρείτε επίσης πολλές προτάσεις που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστές στο Ελληνικό κοινό. Όπως και να έχει, το getpaid είναι από μία από τις πρώτες σελίδες του είδους και εμείς θα προσθέσουμε, όχι άδικα. Βρείτε αυτό που ψάχνετε, ρωτήστε τον Δημήτρη και είμαστε σίγουροι πως θα σας απαντήσει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...