Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Πως κατεβάζουμε βίντεο από το youtube

 
Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται και ψάχνουν πως να "κατεβάσουν" τα αγαπημένα τους βίντεο από το youtube. Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση, να θέλουμε να αποθηκεύσουμε και να ξαναδούμε κάποιο βίντεο, χωρίς να πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι στο ίντερνετ. Ας δούμε μερικούς τρόπους.


DownloadHelper: Απευθύνεται σε όσους χρησιμοποιούν τον mozilla firefox. Στην ουσία, αυτό το πρόγραμμα είναι add-on του Mozilla, δηλαδή ενσωματώνεται σε αυτό, χωρίς να πρέπει να ανοίξουμε και να τρέξουμε κάποια εφαρμογή. Μόλις εγκαταστήσετε τον downloadhelper, θα τον βρείτε στην καρτέλα 'Εργαλεία', δίπλα από την καρτέλα 'Βοήθεια'.

Ανοίγουμε το youtube, μπαίνουμε στο βίντεο που θέλουμε να κατεβάσουμε και ακολουθούμε την εξής, απλή διαδικασία: Εργαλεία -->DownloadHelper-->Media--> Όνομα του βίντεο*

Το βίντεο θα το βρείτε στις λήψεις, εκτός και αν αλλάξατε μόνοι σας τον φάκελο αποθήκευσης.
* Θα υπάρχουν περισσότερες από μία επιλογές με το όνομα του αρχείου και η διαφορά τους βρίσκεται στην ποιότητα.

Τον DownloadHelper μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ.

Free Youtube Download: Αυτό είναι ένα ξεχωριστό πρόγραμμα και τρέχει ανεξάρτητα από τον browser που χρησιμοποιείτε. Πανεύκολο στη χρήση και εξαιρετικά απλό. Αντιγράφετε τη διεύθυνση του βίντεο(link), την επικολλείτε στο πρόγραμμα και πατάτε το κουμπί paste.Μόλις το πρόγραμμα βρει το βίντεο, πατάτε το κουμπί download και σε λίγα δευτερόλεπτα έχει κατέβει.

Μέσα στο πρόγραμμα, υπάρχει επίσης το κουμπί browse. Πατήστε το και επιλέξτε που θέλετε να αποθηκεύονται τα βίντεο. Χρησιμοποιόντας τις τελευταίες εκδόσεις, μπορείτε να κατεβάζετε ολόκληρες λίστες. Το κουμπί Output Name, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το όνομα με το οποίο θα αποθηκευτεί το βίντεο.Αν δεν το αλλάξατε, το όνομα θα είναι ίδιο με εκείνο του youtube.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε και τον τύπο του βίντεο (format όπως avi, flv ή mp4).

Το free youtube download μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...