Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Πως να μιλήσετε δωρεάν με iPhone και Android (pics & vids)

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα πρόγραμμα με το οποίο οι κάτοχοι iPhone αλλά και συσκευών android, μπορούν να μιλήσουν μεταξύ τους δωρεάν αλλά και να ανταλλάξουν δωρεάν μηνύματα. Ο τρόπος είναι απλός και εντελώς δωρεάν.


Πρόκειται για το πρόγραμμα Viber. To Viber δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιούν δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά και να στέλνουν δωρεάν γραπτά μηνύματα μεταξύ τους όλοι οι χρήστες του iPhone. Εντελώς δωρεάν και με καλύτερη ποιότητα ήχου από μια κανονική κλήση.

Τα πλεονεκτήματα του Viber πολλά. Για αρχή, να αναφέρουμε πως δεν χρειάζεται κάποιου είδους εγγραφή. Κατεβάζετε την εφαρμογή από το itunes ή το appstore του κινητού, ο αριθμός σας λειτουργεί σαν username και είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήστε την εφαρμογή. Το viber θα σκανάρει τις επαφές σας και θα προσθέσει ένα μικρό εικονίδιο δίπλα στο όνομα όσων έχουν κατεβασμένη την εφαρμογή.
Με όλους αυτούς, μπορείτε να μιλάτε δωρεάν.

 
Δεν χρειάζεται να ανοίξετε και να τρέξετε πρόγραμμα. Βρίσκεται πάντα εκεί, έτοιμο να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ο μόνος τρόπος για να χάσετε μια κλήση, είναι να βρίσκεστε εκτός καλύψεως δικτύου, πράγμα για το οποίο φυσικά και δεν ευθύνεται το viber. Μόλις βρεθείτε εντός δικτύου, το Viber θα σας ειδοποιήσει για τις κλήσεις που χάσατε.

Τι χρειάζεστε; Λίγο ίντερνετ. Με ένα wifi, θα κάνετε θαύματα. Η ποιότητα ήχου είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή και χωρίς ίντερνετ, μέσω 3G. Το viber θα χρησιμοποιήσει το dataplan (τα δωρεάν MB) που έχετε με την εταιρεία της κινητής σας συνομιλίας.

Δεν έχει διαφημίσεις. Καμιά αντιπαθητική και ενοχλητική διαφήμιση δεν πρόκειται να σας σπάσει τα νεύρα. Ad-free που λένε και οι ξένοι.

Καλείτε όσους θέλετε, όπου και αν βρίσκονται. Η χώρα δεν παίζει ρόλο. Αρκεί να έχετε και οι δύο συμμετέχοντες στην κλήση, εγκατεστημένη την εφαρμογή.

Κατεβάστε την εφαρμογή: iPhone  Android


Δείτε πως λειτουργεί, στο παρακάτω video...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...