Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Δωρεάν δελτία θεάματος για τους δικαιούχους της Αττικής

 
Τη δωρεάν διανομή 120.000 δελτίων θεάματος, χειμερινής περιόδου 2012, δαπάνης 1.700.000 ευρώ, στους δικαιούχους των παροχών του νομού Αττικής, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Εργατικής Εστίας.

Όπως ανακοινώθηκε, η δωρεάν χορήγηση των δελτίων θεάματος θα αρχίσει τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012 και θα πραγματοποιείται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από 8.00-14.30, μέχρις ότου αυτά εξαντληθούν, από τα γραφεία διανομής του ΟΕΕ στην Αττική:

- Αθήνας: Αγίου Μάρκου 11 : Πατησίων 125
- Πειραιά: Ομηρίδου Σκυλίτση 19
- Ταύρου: Τιμόθεου Ευγενικού 5
- Ελευσίνας: Χαριλάου 30
- Νέας Ιωνίας: 28ης Οκτωβρίου 42 & Αγίου Κωνσταντίνου 1
- Αργυρούπολης: Αργυρουπόλεως 94- 96
- Χολαργού: Αγαμέμνονος 22
- Κερατσινίου: Ήρας 2

Επισημαίνεται ότι το γραφείο διανομής του Οργανισμού, που λειτουργούσε στο Περιστέρι, στη διεύθυνση Θίσβης 7 και μεταφέρθηκε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 127, λόγω της μετεγκατάστασης, δεν λειτουργεί προσωρινά.

Για τη χορήγηση των δελτίων θεάματος, απαραίτητη προϋπόθεση για τον εργαζόμενο αποτελεί η πραγματοποίηση 100 ημερών εργασίας, το έτος 2011 και για το συνταξιούχο, 4.050 ημέρες εργασίας και να είναι δικαιούχος των παροχών του Οργανισμού. Για τις παιδικές σκηνές, τα δελτία θεάματος θα διατεθούν σε προστατευόμενα μέλη των δικαιούχων παροχών ΟΕΕ, ηλικίας από 3-10 ετών.

Δικαιολογητικά

Εργαζόμενοι:

- Ατομικό και οικογενειακό βιβλιάριο ασθενείας, εφόσον προστατεύουν μέλη
- Αστυνομική ταυτότητα
- Εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος οικονομικού έτους 2011

Συνταξιούχοι:

- Αρχική απόφαση σύνταξης
- Ατομικό και οικογενειακό βιβλιάριο ασθενείας, εφόσον υπάρχει
- Αστυνομική ταυτότητα
- Εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος οικονομικού έτους 2011

Η καταχώρηση στην υπηρεσία των δικαιούχων και των δελτίων θεάματος, που θα παραλάβουν, θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά, μέσω μηχανογραφικού συστήματος.

Σημειώνεται ότι η παροχή των δελτίων θεάματος έχει αποσυνδεθεί από κάθε άλλη και χορηγείται στους δικαιούχους παροχών ΟΕΕ, ανεξάρτητα από τη χορήγηση οποιασδήποτε άλλης.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...