Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Δωρεάν εισιτήρια στους απεργούς για το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Κέρκυρα

 
Η ελληνική κοινωνία βιώνει δύσκολες στιγμές και οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού συμπαραστέκονται στους απεργούς του τηλεοπτικού σταθμού ALTER και της Ελληνικής Χαλυβουργείας.

Η οικονομική κρίση αφήνει τα σημάδια της σε όλους τους τομείς της ελληνικής κοινωνίας, όμως από την άλλη δημιουργεί δεσμούς αλληλεγγύης και ομόνοιας... Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν αποδείξει ότι αφουγκράζονται τα προβλήματα της εποχής και έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό των απεργών.

Το κλαμπ του Περιστερίου ήρθε σε επαφή με τους απλήρωτους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού ALTER και της Ελληνικής Χαλυβουργείας και εξασφάλισε για όσους το επιθυμούν, δωρεάν είσοδο στο κυριακάτικο παιχνίδι Παναθηναϊκός - Κέρκυρα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Μέσω του blog τους, οι απεργοί του ALTER ευχαρίστησαν τη Θύρα 13 για την πρωτοβουλία της: "Ευχαριστούμε τον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού Περιστερίου (West Block) καθώς και την Θύρα 13 για την δωρεάν είσοδο στο παιχνίδι της Κυριακής 08/01/2012, με την Κέρκυρα, στους εργαζόμενους του Alter και της Ελληνικής Χαλυβουργίας".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...