Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Εθελοντές εκπαιδευτικοί στον Βόλο για τις πανελλήνιες

Εθελοντές εκπαιδευτικοί στον Βόλο  για  τις πανελλήνιες

Ομάδα εθελοντών εκπαιδευτικών, οι οποίοι θα υποστηρίζουν παιδιά οικογενειών που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συγκροτεί η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού στην προσπάθεια της να αξιοποιήσει την εθελοντική προσφορά συμπολιτών εθελοντών .


Η ομάδα αποτελείται από έμπειρους καθηγητές – φροντιστές που εθελοντικά, από το περίσσευμα του χρόνου τους, θα προετοιμάσουν υποψηφίους των ΑΕΙ-ΤΕΙ για τις πανελλήνιες εξετάσεις του Μαΐου 2012. Γνωρίζοντας την οικονομική δυσχέρεια στην οποία βρίσκονται αυτό τον καιρό αρκετές οικογένειες που έχουν παιδιά λίγο πριν τις εισαγωγικές εξετάσεις, γνωρίζοντας επίσης ότι αρκετοί υποψήφιοι διέκοψαν τα φροντιστήρια τους γι αυτό το λόγο, η προσφορά της ομάδας θα είναι πολύτιμη. Η διδασκαλία της ομάδας θα συνοδεύεται από δωρεάν φωτοτυπίες, σημειώσεις και διαγωνίσματα κάθε εβδομάδα.

Η Oμάδα εκπαιδευτικών –φροντιστών αποτελείται από τους, Τουφεξή Γιώργο  Μηχανικός –ΕΜΠ, Αποστολοπούλου-Τουφεξή Ιωάννα    Χημικός, Παπαδούλη Λία Φιλόλογος, Κοκαλάρα Μαρία Οικονομολόγος-Πληροφορική.

Τα μαθήματα στα οποία μπορούν να προσφέρουν εθελοντική βοήθεια είναι:
Φυσική ,Χημεία, Βιοχημεία, Ηλεκτρολογία, Έκθεση, Αρχές οργάνωσης διοίκησης επιχειρήσεων, Πληροφορική.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων έχει ως εξής: Φυσική: Τρίτη 8-9μμ και Πέμπτη 8-9μμ, Ηλεκτρολογία: Πέμπτη 7-8 μμ, Έκθεση:  Πέμπτη  3-4μμ και Παρασκευή 3-4μμ, Πληροφορική και Αρχές Οργάνωσης Διοίκησης Επιχειρήσεων: Τρίτη 6-8μμ, Χημεία-Βιοχημεία : Πέμπτη 6-8μμ.

Τα μαθήματα  θα διεξάγονται Τοπάλη 97 –Γαλλίας (κτίριο Στρεφτάρη)

Τηλέφωνο  επικοινωνίας 2421029576 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...