Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Υπηρεσίες εξυπηρέτησης ανέργων από τον δήμο Παύλου Μελά

Ο δήμος Παύλου Μελά στηρίζει τους άνεργους!

Βοηθητικές υπηρεσίες για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των ανέργων παρέχει ο δήμος Παύλου Μελά. Συγκεκριμένα, καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 10:00 έως τις 20:00, στη
βιβλιοθήκη του Κέντρου Πολιτισμού Χρ. Τσακίρης, κοινόχρηστοι υπολογιστές του Δήμου Παύλου Μελά βρίσκονται στη διάθεση των ανέργων, οι οποίοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση, συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του ετήσιου κυλιόμενου πίνακα κατάταξης ανέργων, για εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία σε Δήμους,  Συνδέσμους και Νομικά τους πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.

Επιπλέον, όσοι άνεργοι δεν χειρίζονται υπολογιστές, θα εξυπηρετούνται από εξειδικευμένο προσωπικό, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, από τοις 11.30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου.
"
Η Διοίκηση του Παύλου Μελά στηρίζει τους άνεργους, στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, στηρίζει όσους πλήττονται από τη φτώχεια και τη νέα Οικονομία. Είμαστε σύμμαχοι με όσους συμπολίτες μας από τα νέα δεδομένα της ανεργίας, προκειμένου να αξιοποιηθούν νέα προγράμματα και θέσεις εργασίας, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη" ανέφερε ο Δήμαρχος Παύλου Μελά.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...