Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Bazaar για την στήριξη κοινωνικών ομάδων από τη «ΦΡΟΝΤΙΔΑ»

http://www.olakala.gr/images/bazaar(1).jpg 

Η «ΦΡΟΝΤΙΔΑ», η Διεθνής Εταιρεία Στήριξης Οικογένειας, διοργανώνει την Εποχιακή Εορταγορά το λεγόμενο Bazaar. Η διοργάνωση που έχει ως σκοπό την στήριξη ειδικών κοινωνικών ομάδων, θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου έως την Τετάρτη 21 Μαρτίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μετρό της πλατείας Συντάγματος, από τις 9 έως και τις 11 το πρωί.
Η συγκεκριμένη εταιρεία, προσκαλεί όλο τον κόσμο τους γονείς και τα παιδιά τους να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε απίστευτα, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, χαμηλές τιμές και να βοηθήσουν τη «ΦΡΟΝΤΙΔΑ», ώστε, να παραμείνει πιστή στο σύνθημά της που είναι «Δεν ξέρεις τι δύναμη έχει μια αγκαλιά».

Με αυτό τον τρόπο αναφέρεται από τους διοργανωτές η «ΦΡΟΝΤΙΔΑ» θα συνεχίσει να αγκαλιάζει τα κακοποιημένα παιδιά και τις μητέρες τους, θύματα κάθε μορφής βίας.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν προορίζονται για τις ανάγκες του Ξενώνα «ΦΡΟΝΤΙΔΑ», που στεγάζεται σε κρατικό χώρο, ελέγχεται από κρατικό Μηχανισμό, χωρίς όμως κρατική επιχορήγηση. Η προσπάθεια, στηρίζεται αποκλειστικά στον εθελοντισμό συνεργατών και φίλων και τη συνδρομή χορηγών.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...