Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Συγκέντρωση βοήθειας από την Μητρόπολη του Καναδά


Η Μητρόπολη Καναδά διενεργεί έρανο απ΄άκρη σ΄άκρη της χώρας ανά τις εκκλησίες της, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τους Ελληνες αδελφούς στην Ελλάδα, που βρίσκονται σε ανάγκη. Ηδη η Μητρόπολη Καναδά έστειλε την πρώτη δόση του εράνου ύψους 25.000 δολαρίων για να διατεθεί στα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης και Περιστερίου.

Μετά απο συνεννόηση του μητροπολίτη Καναδά με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλαδος Ιερώνυμο, αποφασίσθηκε από το ποσό τω $25.000, να διατεθούν $12.000 για τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, $6.500 για τα συσσίτια της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και $6.500 για τα συσσίτια της Μητρόπολης Περιστερίου.

Ο έρανος συνεχίζεται ανά τους ελληνορθόδοξους ναούς του Καναδά και ο μητροπολίτης κ. Σωτήριος κάνει έκκληση προς όλα τα τμήματα των Φιλοπτώχων, τις Ελληνορθόδοξες Κοινότητες, όλους τους Ελληνικούς οργανισμούς, αλλά και τους ευλαβείς χριστιανούς, να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή. Το ποσό το οποίο θα συγκεντρωθεί θα αποσταλεί εξ ολοκλήρου στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...