Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ανταλλακτικό παζάρι δημοτικών σχολείων Αθήνας


Ρούχα που πλέον δεν τα χρειάζεστε αλλά θα ταιριάζουν μια χαρά σε κάποιον άλλο, βιβλία, cd - dvd ,παιχνίδια, είδη δώρων και χίλια δύο οικιακά είδη θα έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν χέρια στο “ Ανταλλακτικό Παζάρι ” που διοργανώνουν οι Σύλλογοι γονέων & κηδεμόνων του 121ου & 102ου Δημοτικών σχολείων Αθηνών σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, γονείς και τα παιδιά!!!”

Το πρωτότυπο αυτό “Ανταλλακτικό Παζάρι” διοργανώνεται στον χώρο των συστεγαζόμενων σχολείων οδός Βαφειοχωρίου 25 Πολύγωνο το Σαββάτο 31/3/2012 και την Κυριακή 1/4/2012 από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Είστε υπέρ της ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης πραγμάτων και αγαθών; Θέλετε να μάθετε στα παιδιά σας να έχουν την αντίληψη της ανταλλαγής και της αλληλεγγύης, ξεκινώντας από το διαδεδομένο πια second hand – ότι περισσεύει σ’εμένα, μπορεί να είναι για κάποιον άλλο ότι χρειάζεται;

Για κάποιον από αυτούς ή και για κάποιον άλλο λόγο που εσείς έχετε, αυτό το “Ανταλλακτικό Παζάρι” είναι μια υπέροχη ευκαιρία για όλους!

Τι μπορείτε να φέρετε: ρούχα (πλυμένα, σιδερωμένα), παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, λευκά είδη, είδη προσωπικής φροντίδας (μόνο σφραγισμένα), μουσικά cd’s, ταινίες (dvd), είδη δώρων, είδη σπιτιού όλα σε καλή κατάσταση, φροντισμένα και καθαρά. Τα αφήνετε και παίρνετε ότι εσείς χρειάζεστε δίνοντας 1€ για κάθε προϊόν που παίρνετε.

Τα έσοδα θα διατεθούν για το βάψιμο του εξωτερικού χώρου του σχολείου μας, καθώς και στη διαμόρφωση της αυλής του.

Όσα προϊόντα δεν πουληθούν θα δοθούν δωρεάν σε ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά και τα έχουν ανάγκη. Έτσι το “Ανταλλακτικό Παζάρι” γίνεται παζάρι αλληλεγγύης.

Προς τους γονείς:

Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετέχουν στο παζάρι μπορούν να δίνουν τα προϊόντα που θέλουν από αύριο στο σχολείο, ώστε να χωριστούν και το παζάρι να αρχίσει χωρίς καθυστερήσεις. Ελεύθερη η συμμετοχή και για γονείς από αλλά σχολεία της περιοχής και όχι μόνο.


Προς τα παιδιά :

Ζωγραφίστε την αφίσα και κολλήστε την έξω από την πολυκατοικία σας, στο φροντιστήριο, στο γυμναστήριο και όπου εσείς κρίνετε σωστό Οτιδήποτε θέλετε (πχ και άλλες αφίσες) ζητήστε από τους δασκάλους σας ή από τα μέλη των συλλόγων σας.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...